Hlavní strana Zdraví Ostropestřec mariánský

Ostropestřec mariánský

Ostropestřec mariánský se používá jako přírodní lék k léčbě řady zdravotních stavů. Aktivní složka v ostropestřce se nazývá silymarin. Ostropestřec je také známý jako bodlák nebo svatý bodlák. Používá se především k léčbě problémů s játry.

Ostropestřec mariánský
https://www.ostropestrecmariansky.eu

Klíčová slova
ostropestřec mariánský

Ostropestřec mariánský

Podobné weby

Methylsulfonylmethane (MSM)

Methylsulfonylmethane (MSM)

Methylsulfonylmethan, běžně známý jako MSM, je populární doplněk stravy používaný k léčbě široké škály příznaků a stavů. Je to sloučenina obsahující síru, která se přirozeně vyskytuje v rostlinách, zvířatech a lidech. To může také být produkováno v...
 
Ricinový olej lisovaný za studena

Ricinový olej lisovaný za studena

Ricinový olej lisovaný za studena je olej extrahovaný ze semen ricinového bobu. Pokud chcete použít ricinový olej jako doplněk stravy, ricinový olej lisovaný za studena je jedničkou.
 
Bambucké máslo

Bambucké máslo

Bambucké máslo neboli shea butter je tuk extrahovaný ze stromu ořechu afrického (Vitellaria paradoxa). Je široce používané v kosmetice jako hydratační krém, bambucké máslo je jedlé a používá se v přípravě potravin v některých afrických zemích. Občas je...
 
Kokosová mouka

Kokosová mouka

Kokosová mouka se získává po vylisování oleje z čerstvé kokosové dužniny a má podobnou konzistenci jako běžné mouky.
 
Citrát hořečnatý

Citrát hořečnatý

Citrát hořečnatý, jako doplněk ve formě tablet, je užitečný pro prevenci ledvinových kamenů, citrát hořečnatý se používá jako léčivý přípravek jako solné laxativum a pro úplné vyprázdnění střeva před velkou operací nebo kolonoskopií.