Hlavní strana Zdraví Bambucké máslo

Bambucké máslo

Bambucké máslo neboli shea butter je tuk extrahovaný ze stromu ořechu afrického (Vitellaria paradoxa). Je široce používané v kosmetice jako hydratační krém, bambucké máslo je jedlé a používá se v přípravě potravin v některých afrických zemích. Občas je bambucké máslo smíšené s jinými oleji jako náhražka kakaového másla, ačkoli chuť je znatelně odlišná.

Bambucké máslo
https://www.bambucke-maslo.eu

Klíčová slova
bambucké máslo, shea butter

Bambucké máslo

Podobné weby

Kokosová mouka

Kokosová mouka

Kokosová mouka se získává po vylisování oleje z čerstvé kokosové dužniny a má podobnou konzistenci jako běžné mouky.
 
Citrát hořečnatý

Citrát hořečnatý

Citrát hořečnatý, jako doplněk ve formě tablet, je užitečný pro prevenci ledvinových kamenů, citrát hořečnatý se používá jako léčivý přípravek jako solné laxativum a pro úplné vyprázdnění střeva před velkou operací nebo kolonoskopií.
 
Gynella – podpora léčby vaginálních infekcí

Gynella – podpora léčby vaginálních infekcí

Pro ženy, které trpí vaginální infekcí Gynella přináší produkty pro podporu léčby bakteriálních, plísňových a virových vaginálních infekcí.
 
Plastická chirurgie Poděbrady s.r.o.

Plastická chirurgie Poděbrady s.r.o.

Plastická a estetická chirurgie Poděbrady MUDr. Miroslav Veliký nabízí svojim klientům botox, výplně, vyhlazení vrásek, zvětšování a zmenšování prsu, agumentace, abdominoplastika, operace očních víček, otoplastika, výrůstky a nádory, lipomy, facelift,...
 
cukr erythritol

cukr erythritol

Erythritol je v současně považován za velmi zdravé a naprosto bezpečné sladidlo. Jde o přírodní, nízkokalorický cukr s jemnou a sladkou chutí. Glykemický index Erythritolu je naprosto nulový. Z tohoto důvodu je proto vhodný nejen pro diabetiky, ale...