Hlavní strana Zvířata Kolibřík modrolící

Kolibřík modrolící

Znáte kolibříky? Říká vám něco druh Kolibřík modrolící? Pokud ne a rádi byste se o něm dozvěděli něco více, podívali se na to, jak vlastně vypadá, srdečně vás zvu na tyto stránky.

Kolibřík modrolící
https://kolibrikmodrolici.weebly.com/

Klíčová slova
trochilidae,kolibřík,modrolící

Kolibřík modrolící

Podobné weby

Klaun obojkový

Klaun obojkový

Klaun obojkový, taktéž nazývaný Harlekýnka pstruhová, žije přímo mezi chapadly sasanky a na oplátku za poskytnutí bezpečného domova od ní odhání predátory a dodávají jí kyslík. Tato symbióza je zvláštním a doposud ne zcela odhaleným tajemstvím. 
 
Kořenoústka hrbolatá

Kořenoústka hrbolatá

Kořenoústka hrbolatá je zástupcem nejkrásnějších medúz Středozemního, Jaderského či Egejského moře. Pokochat se její krásou můžeme například na dovolené v Řecku či Chorvatsku. Více o tomto druhu medúzy zde na webu.
 
Tamarín bělohubý

Tamarín bělohubý

Saguinus labiatus, českým názvem Tamarín bělohubý je malý primát z čeledi Kosmanovitých. Jak vypadá, kde žije, čím se živí a další zajímavosti z jeho života najdete na této webové stránce.
 
Žralok vouskatý

Žralok vouskatý

Ginglymostoma cirratum, českým názvem Žralok vouskatý. Podrobnosti z jeho života, obrázky i video tohoto druhu žraloka naleznete na těchto stránkách.
 
Ježovka diadémová

Ježovka diadémová

Webová stránka na které se dozvíte mnoho informací o živočichovi jménem Ježovka diadémová. Že jste o něm ještě neslyšeli? Je čas to napravit.