Hlavní strana Zvířata Kořenoústka hrbolatá

Kořenoústka hrbolatá

Kořenoústka hrbolatá je zástupcem nejkrásnějších medúz Středozemního, Jaderského či Egejského moře. Pokochat se její krásou můžeme například na dovolené v Řecku či Chorvatsku. Více o tomto druhu medúzy zde na webu.

Kořenoústka hrbolatá
https://korenoustkahrbolata.weebly.com/

Klíčová slova
medúzovci,kořenoústka,hrbolatá

Kořenoústka hrbolatá

Podobné weby

Tamarín bělohubý

Tamarín bělohubý

Saguinus labiatus, českým názvem Tamarín bělohubý je malý primát z čeledi Kosmanovitých. Jak vypadá, kde žije, čím se živí a další zajímavosti z jeho života najdete na této webové stránce.
 
Žralok vouskatý

Žralok vouskatý

Ginglymostoma cirratum, českým názvem Žralok vouskatý. Podrobnosti z jeho života, obrázky i video tohoto druhu žraloka naleznete na těchto stránkách.
 
Ježovka diadémová

Ježovka diadémová

Webová stránka na které se dozvíte mnoho informací o živočichovi jménem Ježovka diadémová. Že jste o něm ještě neslyšeli? Je čas to napravit.
 
Frankolín žlutohrdlý

Frankolín žlutohrdlý

Spoustu zajímavých informací o ptačím druhu Frankolínu žlutohrdlém či též žlutokrkém, z čeledi bažantovitých, se dozvíte zde na tomto webu.
 
Smradlavý pták

Smradlavý pták

Hoacin chocholatý, taktéž přezdívaný smradlavý pták. Už jste o něm někdy slyšeli? Že ne? To je chyba. Je to opravdu velice zajímavé zvíře, které si zaslouží vaši pozornost. Navštivte tento web a přečtěte si řadu zajímavostí o tomto specifickém ptačím...