Hlavní strana Ubytování Ubytování v penzionu Rendezvous ve Valticích

Ubytování v penzionu Rendezvous ve Valticích

Tiché prostředí nedaleko zrušeného františkánského kláštera je vhodné pro romantiky i milovníky historie. Rovněž si zde přijdou na své milovníci vína. Naše zařízení se nachází v tiché části sklepní ulice u městských hradeb historického města Valtice. Penzion je vzdálen asi 300 m od náměstí a 100 m od silnice do Rakouska. V penzionu můžete prožít příjemnou oslavu, firemní školení, ale může být i Vaší základnou pro pořádání výletů do okolí. LVA je rájem turistů i cykloturistů. Parkovat můžete na vyhrazeném parkovišti před penzionem. K dispozici máte také úschovnou kol. Jsme ochotni se Vám plně věnovat. Po předchozí domluvě zajistíme i plnou penzi, výlety do okolí, dopravu sklep, degustaci, raut a další aktivity.

Ubytování v penzionu Rendezvous ve Valticích
https://www.rendezvous.cz/

Klíčová slova
ubytování Valtice, pension Valtice, penzion Valtice

Ubytování v penzionu Rendezvous ve Valticích

Podobné weby

Český ráj INFO

Český ráj INFO

Soustředěná aktuální nabídka ubytování v Českém ráji a okolí. Chaty, chalupy, penziony, rekr. střediska a další možnosti ubytování. Přímé kontakty na ubytovatele. Informace o památkách a přírodních zajímavostech.
 
ubytování Slovensko

ubytování Slovensko

Ubytování v apartmánu na Slovenském venkově. Nevšedně vybavěn všem potřebným podhorský penzion. Nízkotatranský tři pokojový apartmán na horách. Vhodná část oblasti poblíž letních a zimních turistických atrakcí. Průvodcovské nabídky po Tatrách....
 
Ubytování penzion Fantazie

Ubytování penzion Fantazie

Penzion Fantazie nabízí ubytování v krásném prostředí velké zahrady, v nově postavených prostorách. Nabízíme ubytování ve dvou až třílůžkových pokojích hotelového typu za poctivou cenu, včetně snídaně a dalších služeb.
 
Hotel Park Ostružná

Hotel Park Ostružná

Horský hotel Hotelpark Ostružná. Nabízíme ubytování, wellness pobyty a restauraci. Služby: bazén, sauna, fitness, masáže. Hotel Park Ostružná se nachází v půvabné obci Ostružná v oblasti Ramzovského sedla v Jeseníkách.
 
Ubytování Třeboň BONTRE

Ubytování Třeboň BONTRE

Přijeďte do penzionu BonTre, kde najdete dobré ubytování, v klidu a pohodě, přitom v centru nové Třeboně. Ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích pro rodiny s dětmi nebo turisty. V přízemí penzionu se nachází stylová kavárna, ve které můžete...