Hlavní strana Ubytování ubytování Slovensko

ubytování Slovensko

Ubytování v apartmánu na Slovenském venkově. Nevšedně vybavěn všem potřebným podhorský penzion. Nízkotatranský tři pokojový apartmán na horách. Vhodná část oblasti poblíž letních a zimních turistických atrakcí. Průvodcovské nabídky po Tatrách. Informace o dovolené z hor SR. Pro návštěvu si vyberte taky historické města a přírodní rezervace.

ubytování Slovensko
https://www.ubytovanie-tatry.net/

Klíčová slova
ubytování slovensko, dovolená, tatry, liptov, hory

ubytování Slovensko

Podobné weby

Ubytování penzion Fantazie

Ubytování penzion Fantazie

Penzion Fantazie nabízí ubytování v krásném prostředí velké zahrady, v nově postavených prostorách. Nabízíme ubytování ve dvou až třílůžkových pokojích hotelového typu za poctivou cenu, včetně snídaně a dalších služeb.
 
Hotel Park Ostružná

Hotel Park Ostružná

Horský hotel Hotelpark Ostružná. Nabízíme ubytování, wellness pobyty a restauraci. Služby: bazén, sauna, fitness, masáže. Hotel Park Ostružná se nachází v půvabné obci Ostružná v oblasti Ramzovského sedla v Jeseníkách.
 
Ubytování Třeboň BONTRE

Ubytování Třeboň BONTRE

Přijeďte do penzionu BonTre, kde najdete dobré ubytování, v klidu a pohodě, přitom v centru nové Třeboně. Ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích pro rodiny s dětmi nebo turisty. V přízemí penzionu se nachází stylová kavárna, ve které můžete...
 
Chalupa Stříbrnice pod Králickým Sněžníkem

Chalupa Stříbrnice pod Králickým Sněžníkem

Pronajměte si plně vybavenou chalupa na úpatí Kralického Sněžníku ve vesnici Stříbrnice, pouhých 50 metrů od dolní stanice lanovky skiareálu Kraličák a v blízkosti dalších lyžařských areálů.
 
Ubytování Třeboň – Statek Penzion

Ubytování Třeboň – Statek Penzion

Prožijte pohodovou dovolenou v jihočeském penzionu Na Statku, nedaleko Třeboně. Velkou předností našeho penzionu je uzavřený travnatý dvůr s bazénem. K dispozici je Vám společenská místnost s TV, udírna, parkování, WiFi zdarma v celém penzionu, masáže...