Hlavní strana Ubytování Penzion Minor ubytování České Budějovice

Penzion Minor ubytování České Budějovice

Rodinný tříhvězdičkový penzion Minor České Budějovice si Vás dovoluje pozvat a nabídnout Vám levné ubytování se snídaní v kvalitně vybavených pokojích. Kromě ubytování v klidné části města České Budějovice Vám penzion Minor nabídne také restauraci a uzavíratelné parkoviště. Recepce penzionu se ubytování hostů věnuje nonstop 24 hodin. Levné ubytování v penzionu Minor je vhodné pro služební cesty i pro rodinnou dovolenou v Českých Budějovicích. Všechny pokoje penzionu Minor jsou vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, LCD televizí a minibarem. V některých pokojích budete mít k dispozici kuchyňku s mikrovlnkou. V penzionu Minor České Budějovice Vám ubytování v letních měsících zpříjemní přenosné stojanové ventilátory, kterými jsou vybaveny všechny pokoje. Připojení k Wi-Fi internetu je zdarma a je dostupné v celém objektu penzionu Minor. Ubytování penzion Minor České Budějovice má vlastní restauraci, kde jsou podávány chutné a bohaté snídaně, večeři si ubytovaní hosté mohou vybrat dle nabídky z jídelního lístku.

Penzion Minor ubytování České Budějovice
https://www.penzionminor.cz/

Klíčová slova
penzion ceske budejovice,penziony ceske budejovice,ubytovani ceske budejovice,levne ubytovani ceske budejovice,ubytovani v ceskych budejovicích,penziony v ceskych budejovicich,ubytovani ceske budejovice se psem,levny penzion ceske budejovice,levne penzio

Penzion Minor ubytování České Budějovice

Podobné weby

Ubytovací služby

Ubytovací služby

Příjemné prostředí a skvěle vybavené pokoje v Hotelu Kunětická Hora každoročně lákají mnoho návštěvníků, kteří si zde užijí dovolenou. Prostředí nabízí sportovní vyžití včetně možnost relaxace v Cedrus Spa, kosmetickém salonu atp.
 
Parkhotel Praha Průhonice

Parkhotel Praha Průhonice

Hotel nabízí příjemné ubytování a je situován v klidném prostředí u Prahy při dálnici D1, pouze několik minut autem od centra Prahy a v dosahu pražské městské hromadné dopravy.
 
ubytování jižní Čechy

ubytování jižní Čechy

Hotel MAS nabízí ubytovaní ve tříhvězdičkovém hotelu, dále širokou škálu kongresových služeb. Celková kapacita 150 lůžek. Pro ubytované hosty máme k dispozici zdarma krytý vyhřívaný bazén.
 
Pronájem chalupy Jezzinka

Pronájem chalupy Jezzinka

Krásná chalupa na krátkodobý pronájem, obec Kořenov, oblast Jizerské hory a Krkonoše. Luxusní ubytování. Ideální pro lyžování, běžky i turistiku. V létě bazén. Celoročně sauna .Pro rodiny s dětmi. Pronájem chalupy jen jako celek, ne jednotlivé pokoje.
 
Chaty a chalupy k pronajmutí

Chaty a chalupy k pronajmutí

Pronájem chaty a chalupy. Chaty a chalupy k pronajmutí v České republice a na Slovensku. Chaty a chalupy na Silvestr. Vyhledávání ubytování dle kritérií, chata s bazénem, chalupa na horách, roubenka se saunou, srub u lesa. Dovolená v klidu a levně....