Hlavní strana Ubytování Ubytovací služby

Ubytovací služby

Příjemné prostředí a skvěle vybavené pokoje v Hotelu Kunětická Hora každoročně lákají mnoho návštěvníků, kteří si zde užijí dovolenou. Prostředí nabízí sportovní vyžití včetně možnost relaxace v Cedrus Spa, kosmetickém salonu atp.

Ubytovací služby
https://grkh.cz/

Klíčová slova
ubytovací služby, ubytování, hotel

Ubytovací služby

Podobné weby

Parkhotel Praha Průhonice

Parkhotel Praha Průhonice

Hotel nabízí příjemné ubytování a je situován v klidném prostředí u Prahy při dálnici D1, pouze několik minut autem od centra Prahy a v dosahu pražské městské hromadné dopravy.
 
ubytování jižní Čechy

ubytování jižní Čechy

Hotel MAS nabízí ubytovaní ve tříhvězdičkovém hotelu, dále širokou škálu kongresových služeb. Celková kapacita 150 lůžek. Pro ubytované hosty máme k dispozici zdarma krytý vyhřívaný bazén.
 
Pronájem chalupy Jezzinka

Pronájem chalupy Jezzinka

Krásná chalupa na krátkodobý pronájem, obec Kořenov, oblast Jizerské hory a Krkonoše. Luxusní ubytování. Ideální pro lyžování, běžky i turistiku. V létě bazén. Celoročně sauna .Pro rodiny s dětmi. Pronájem chalupy jen jako celek, ne jednotlivé pokoje.
 
Chaty a chalupy k pronajmutí

Chaty a chalupy k pronajmutí

Pronájem chaty a chalupy. Chaty a chalupy k pronajmutí v České republice a na Slovensku. Chaty a chalupy na Silvestr. Vyhledávání ubytování dle kritérií, chata s bazénem, chalupa na horách, roubenka se saunou, srub u lesa. Dovolená v klidu a levně....