Hlavní strana Služby TCM - Eruvia

TCM - Eruvia

tradiční čínská medicína, akupunktura, fytoterapie, dietetika podle pěti elementů, terapie tibetské mísy, Qi Gong

TCM - Eruvia
https://www.eruvia.cz

Klíčová slova
čínská medicína, akupunktura, ušní akupunktura, aurikuloterapie, qi gong, tibetské mísy, dietetika, výživové poradenství, diagnostika, fytoterapie, fototerapie, beuty akupunktura, kosmetická akupunktura, vrásky

TCM - Eruvia

Podobné weby

Zakázková výroba zvířecích náhrobků

Zakázková výroba zvířecích náhrobků

Vyrábíme zvířecí náhrobky na památku vašich zvířecích miláčků. Zvířecí pomníčky jsou vyráběny ručně z přírodního zámělského pískovce a z kvalitní nerezavějící oceli. Pamětní desku si můžete navrhnout dle svých představ.
 
Komplexní elektroinstalace 21. století

Komplexní elektroinstalace 21. století

Specializujeme se na elektroinstalace pro chytré domy 21. století, pro komerční i výrobní provozy a další objekty. Nabízíme komplexní služby od konzultace, přes návrh řešení, až po instalaci a následné předání. Kromě silnoproudých a slaboproudých...
 
HPS Teplice

HPS Teplice

Naše firma provádí vysoce odborné služby z hlediska dodržování právních předpisů v oblasti požární ochrany a ochrany zdraví při práci. Především se zabýváme revizemi a opravami hasicích přístrojů, hydrantů a jiných požárně bezpečnostních zařízení.
 
Kosmetické studio Mon Salon

Kosmetické studio Mon Salon

Kosmetické studio Mon Salon - pracujeme se špičkovou francouzskou dermokosmetikou a nabízíme profesionální kosmetické procedury.
 
Zahradnické práce České Budějovice

Zahradnické práce České Budějovice

Nabízíme veškeré zahradnické práce v Českých Budějovicích a okolí. Specializujeme se především na údržbu zahrad a trávníků. Také nabízíme kompletní péči o ovocné i okrasné stromy a živé ploty, kácení stromů, řezání a štípání dřeva i odklízení sněhu.