Hlavní strana Ubytování Apartmán 198 - Černý Důl v Krkonoších

Apartmán 198 - Černý Důl v Krkonoších

Nabízíme ubytování v Krkonoších vhodné pro rodiny s dětmi, turisty, lyžaře, cykloturisty, ale i pro osoby se sníženou pohyblivostí (dostupnost z venkovního parkoviště bez jediného schodu). Prostorný apartmán o velikosti 57 m2 se nachází v obci Černý Důl, části Čistá v Krkonoších, v přízemí nově postaveného bytového domu, dispozičně rozdělen jako 2+kk a ideální k ubytování pro 5 osob. Součástí je terasa se vstupem na travnatou plochu.Zastávka Skibusu do lyžařských středisek Černý Důl, Černá hora (Janské Lázně), Pec pod Sněžkou jen 3 minuty chůze.

Apartmán 198 - Černý Důl v Krkonoších
www.apartman198.cz

Klíčová slova
černý důl, krkonoše, janské lázně, sněžka, čistá v krkonoších, dovolená na horách, aparman

Apartmán 198 - Černý Důl v Krkonoších

Podobné weby

Horská bouda Krkonoše

Horská bouda Krkonoše

Navštivte naší horskou boudu v Obřím dole, uprostřed krásné krkonošské přírody. Nabízíme klidné ubytování, stravování formou snídaně, polopenze.
 
Levné ubytování v Praze

Levné ubytování v Praze

Poctivé a levné ubytování v Praze v soukromých pokojích a apartmánech. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem, vhodný pro turisty, cizince, zaměstnance i páry.
 
Ubytování Okoř

Ubytování Okoř

Ubytování je konstruováno do mobilního domu 41 m2, který je plnohodnotně vybaven a poskytuje soukromí s dvěmi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a sociálním zařízením. Vybavení ubytování. Automatické topení v celém objektu, myčka nádobí,...
 
Chalupa Sněženka – ubytování v moderní roubence na horách

Chalupa Sněženka – ubytování v moderní roubence na horách

Zajišťujeme pronájem kompletně vybavené roubenky v obci Sněžné v Orlických horách. V sezóně léto/zima na celý týden, mimo sezónu zařídíme i víkendový pobyt. Stravování vlastní či v blízké restauraci.
 
Wellness Hotel Iris***

Wellness Hotel Iris***

Wellness hotel IRIS je rodinný hotel, nabízející příjemné ubytování v obci Pavlov s vinicemi a vinnými sklepy na jižní Moravě. Přilehlé vodní nádrže Nové Mlýny jsou centrem rybaření a vodních sportů. Krajina je vhodná pro turistiku a cykloturistiku.