Hlavní strana Služby PřekladAnotace.cz

PřekladAnotace.cz

Překlad anotace je projekt, který se zaměřuje na překlady anotací nejen pro bakalářské práce a diplomové práce ale i všech disertačních a seminárních prací. Nabízíme překlad anotace a abstraktu do angličtiny i němčiny. Pro Vaši práci v cizím jazyce je kvalitní překlad anotace a abstraktu důležitý.

PřekladAnotace.cz
prekladanotace.cz

Klíčová slova
Překlad anotace, bakalářské práce, anotace, překlady anotací, abstrakt, diplomové práce.

PřekladAnotace.cz

Podobné weby

BakalářskéPráce-Korektury.cz

BakalářskéPráce-Korektury.cz

Korektury bakalářské práce, korekce celého textu po jazykové a stylistické stránce včetně vazby práce. Korektury zpracováváme nejen pro bakalářské práce, ale i pro diplomové, disertační, seminární práce. Tvoříme originální firemní prezentace, texty pro...
 
Půjčovna lodí - Dušan Jakubec

Půjčovna lodí - Dušan Jakubec

Půjčovna lodí s dopravou na řeky Lužnice, Otava, Sázava a Vltava. Půjčujeme plastové kánoe Vydra, Samba a Tukan. Slevy věrnostní, množstevní a pro školy. Nabízíme pojištění lodí proti krádeži a poškození. Možnost zaparkování aut v areálu půjčovny zdarma.
 
SLEPTO

SLEPTO

Profíci na prodej průmyslových lepicích pásek, suchých zipů, výrobu tvarových výseků a zpracování lepicích materiálů. Zajišťujeme maloobchod i velkoobchod.
 
Nejlevnejsisidla.cz

Nejlevnejsisidla.cz

Společnost Office Support s.r.o. zajišťuje kompletní služby v oblasti poskytování virtuálních sídel pro podnikání a souvisejících administrativních služeb.
 
Kopírování a tisk v Brně

Kopírování a tisk v Brně

Copycentrum Brno - kopírování, tisk do formátu A0 (čárová grafika, planografie, plakáty, fotografie), skenování dokumentů, laminace do formátu A2, kroužková vazba, výroba vizitek a mnoho dalších...