Hlavní strana Dům, byt a zahrada DEKORAX

DEKORAX

DEKORAX je česká rodinná firma zabývající se výrobou bytových doplňů a svítidel převážně z mosazi a skla. Vyráběné a nabízené výrobky zhotovujeme převážně klasickou ruční kovotlačitelskou technologií v malosériovém množství. Klademe důraz především na estetiku, kvalitu výrobků evropského standartu a spokojenost našich zákazníků. Výroba a prodej : elektrická svítidla, křišťálový lustry, lampy a svítidla s úspornou technologií LED, bytové doplňky, mosazné garnýže a záclonové tyče , dekorativní květinové nádoby, aromalampy, olejové lampy, lampové oleje, dárky, přesýpací hodiny , křišťálové figurky, malované skleněné ozdoby, nábytkové úchyty , komponenty a díly svítidel, kovotlačení, kovotlačitelství , kovovýroba, povrchová úprava patina mosaze a mědi, staromosaz, staroměď, mosaz antika , broušení a leštění kovů, lakování.

DEKORAX
https://www.dekorax.com/

Klíčová slova
výrobky: svítidla , elektrická svítidla, křišťálový lustry, lampy , svítidla úsporné LED, závěsná svítidla, nástěnná svítidla, nástěnná lampa, stolní lampy, stojací lampy, ověšení křiťálových svítidel, díly svítidel

DEKORAX

Podobné weby

Doglover.cz - Dárky pro milovníky pejsků

Doglover.cz - Dárky pro milovníky pejsků

Originální dárky s autorskými designy nejen pro milovníky pejsků. Milujeme pejsky (máme jich 6) a proto jsme se rozhodli vytvářet originální a stylové dárky pro všechny, kdo jsou na tom stejně jako my.
 
Dveře Hořovice – laminátové podlahy a interiérové dveře

Dveře Hořovice – laminátové podlahy a interiérové dveře

Základním stavebním kamenem činnosti naší firmy Dveře Hořovice je prodej interiérových a vstupních dveří. Naše služby zahrnují rovněž dodávky plovoucích laminátových podlah značky Egger. Získejte laminátovou podlahu špičkových vlastností.
 
Trezory

Trezory

všechny typy trezorů : Certifikované trezory, ohnivzdorné trezory, bezpečnostní trezory, hotelové trezory, zbraňové trezory, trezory do stěny , trezory do podlahy a trezory luxusní a zákázkové. U nás naleznete trezory jak do firem tak do domácností.
 
Těsnění do oken

Těsnění do oken

Ušetřete až 30% výdajů za energie. Těsnění do oken, střešních oken, dveří a vrat vám ušetří tisíce ročně. Silikonové těsnění profesionálně.
 
Stěhování pro Brno

Stěhování pro Brno

Získejte stěhování za příznivých cen, provádím stěhovaní pro Brno okolí s prohlídkou a nacenněním zakázky zdarma. Už předem tak víte kolik celkem zaplatíte za stěhování bytů, kanceláří a domů nebo vyklízení půd a sklepů. Provozuji stěhovací služby za...