Hlavní strana Kultura a umění Lekce kytary

Lekce kytary

Kde najít kvalitní lekce kytary u nás i v zahraničí. Internet dnes poskytuje mnoho možností. Udělali jsme srovnání mezi jednotlivými lekcemi kytary online a nabízíme vám naše poznatky. Hrát na kytaru je možné z pohodlí svého domova, tak proč to nezkusit.

Lekce kytary
https://lekce-kytary.cz/

Klíčová slova
Lekce kytary, lekce kytary online, lekce na kytaru, kytara, hudba

Lekce kytary

Podobné weby

Kytarové lekce

Kytarové lekce

Zajímavé tipy na kytarové lekce u nás i v zahraničí. Kromě samotných lekcí se zaměřujeme i na doprovodné programy jako jsou sluchová cvičení, hra s metronomem a další. Dnes je spousta možností, jak se při hře na kytaru zdokonalovat.
 
Na kytaru - technika a způsob hry

Na kytaru - technika a způsob hry

Na kytaru se dá hrát různými způsoby a technikami. Dají se hrát také různé styly. Kytara je velmi univerzální nástroj, který se hodí do spousty druhů muziky. Udělali jsme malý přehled toho, co a jak se nakytaru dá zahrát. Zvládnete to?
 
Akordy na kytaru

Akordy na kytaru

Akordy na kytaru jsou jednou ze základních věcí, které se na kytaru používají. Stránky Akordíky.cz vám přinášejí přehled všech běžných kytarových akordů v několika hmatech, aby jste je měli vždy po ruce a věděli jak je na kytaru zahrát.
 
Škola kytary

Škola kytary

Poradíme vám, jakou školu kytary si vybrat. Děláme srovnání jednotlivých typů kytarových škol jak v Čechách, tak ve světě. Dnes jsou možnosti, jak se hudebně vzdělávat opravdu veliké, tak proč toho nevyužít. Škola kytary vám pomůže zorientovat se.
 
Neverland.cz - magazín o zážitcích a cestování

Neverland.cz - magazín o zážitcích a cestování

Do Země Nezemě plné cestování, adrenalinu se vydejte se zážitkovým magazínem neverland.cz. Čekají tam na vás kulinářské zážitky a skvělé festivaly.