Hlavní strana Dům, byt a zahrada Sunjas s.r.o.

Sunjas s.r.o.

Sunjas s.r.o. je společnost zabývající se energetickým hodnocením budov a vypracováváním energetických posudků a auditů. Jsme společnost, zaměřující se na návrh a posouzení obalových konstrukcí budov.

Sunjas s.r.o.
sunjas.cz

Klíčová slova
Energetický posudek, Energetický audit, Průkaz energetické náročnosti budov, PENB, NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM, Revize elektro, Revize elektrospotřebičů, revize elektro nářadí, Revize elektroinstalace, Revize hromosvodů, revize elektrorozvodů,

Sunjas s.r.o.

Podobné weby

Svítidla do všech prostor

Svítidla do všech prostor

Široká nabídka svítidel za velice výhodné ceny. Svítidla venkovní i vnitřní, do bytu, kanceláře i výrobních prostor. U nás si vybere své svítidlo každý. Nabízíme i poradenství při výběru.
 
Projektový rádce

Projektový rádce

Pokud zrovna stavíte, nebo provádíte rekonstrukci a nejste si jisti správností Vám nabízeného řešení jsme tu právě pro Vás. Tým profesionálů s dlouholetou praxí v oboru s Vámi probere možnosti a navrhne úpravy, tak aby byly maximálně funkční přímo pro...
 
Bezpečnostní sloupky

Bezpečnostní sloupky

Drave-slowstop.cz je výhradním dodavatelem produktů SlowStop, bezpečnostních sloupků, zábradlí a prvků ochrany majetku a lidí. Navrhujeme a dodáváme řešení SlowStop přímo na míru.
 
Služby pro domácnosti a pro bytové domy

Služby pro domácnosti a pro bytové domy

Zajistím pro vás veškeré opravy v domácnosti (hodinový manžel) a se svým týmem pomohu při rekonstrukci společných prostor panelových domů. V oboru mám 15 let praxe.
 
Stavební společnost ANEXI

Stavební společnost ANEXI

Firma ANEXI se specializuje na činnosti okolo stavby a rekonstrukce domu. Zvládneme rekonstrukci, případně renovaci střechy a pomůžeme se vším okolo tesařství, klempířství, pokrývačství.