Hlavní strana Podnikání Ergotep, družstvo invalidů

Ergotep, družstvo invalidů

Ergotep je evropským lídrem svého oboru. Zaměstnává, tvoří unikátní projekty a vzdělává sociální sféru i společnost jako celek. Specializujeme se na komplexní řešení v oblasti motivačních a věrnostních programů, logistických a distribučních služeb či služeb pro bankovní sektor. Nabízíme zpracování podkladů pro marketingové účely, reklamní a dodavatelské služby.

Ergotep, družstvo invalidů
https://www.ergotep.cz/

Klíčová slova
služby pro bankovní sektor, IT služby, motivační programy, call služby, sociální podnikání, OZP, handicapovaní

Ergotep, družstvo invalidů

Podobné weby

Volná místa Most

Volná místa Most

Portál most.volnejflek.cz vám přináší každý den nabídku nejnovějších volných pracovních míst z okresu Most. Nejděte si lepší nebo novou práci i vy. Nové nabídky dostanete i emailem.
 
Elektroinstalační materiál

Elektroinstalační materiál

Velkoobchodní i maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu za velice příznivé ceny. S výběrem Vám rádi poradíme.
 
BOZP Jihlava

BOZP Jihlava

Centrum bezpečnosti práce a požární ochrany. Profesionálové v komplexním zajištění bezpečnosti práce, požární ochrany a veškerých revizí v Jihlavě a okolí.
 
Cílená reklama na internetu

Cílená reklama na internetu

Reklama na internetu je efektivní můžete oslovit lidi z celé české republice ale i zehraničí. Naše služby jsou: vkládání inzerátu, regionální inzerce, registrace do vyhledavaču a katalogu
 
Chcete vyšší prodej?

Chcete vyšší prodej?

Jak dosáhnout vyššího zisku? Jsou investice vynaloženy efektivně? Jsou naši lidé dobře motivováni? Kdo jsou naši zákazníci a kteří nám přináší největší užitek?