Hlavní strana Dům, byt a zahrada Žaluzie Kura Brno

Žaluzie Kura Brno

Prodáváme žaluzie, rolety a hlavně řešíme problematiku stínění v širším kontextu. Neustálý vývoj stínící techniky - žaluzií, markýz, rolet, sítí proti hmyzu a používaných materiálů nám umožnuje uspokojovat i často velmi protichůdné požadavky našich zákazníků. Sledujeme trendy stínící techniky, abychom tyto poznatky využili při technických řešeních v praxi.

Žaluzie Kura Brno
www.zaluziekura.cz

Klíčová slova
žaluzie, venkovní žaluzie, žaluzie do plastových oken, vertikální žaluzie, markýzy, opravy žaluzií, rolety, servis rolet, jihomoravský kraj, brno, bystrc, kninkčky, bosonohy

Žaluzie Kura Brno

Podobné weby

HDR SERVIS – vysokotlaké čištění potrubních systémů

HDR SERVIS – vysokotlaké čištění potrubních systémů

Naše společnost provádí vysokotlaké čištění potrubních systémů i různých typů povrchů. Využíváme moderní technické vybavení, včetně kamer pro detailní kontrolu stavu potrubí. Svěřte nám čištění kanalizace nebo jiného potrubí.
 
HOST Dry - čištění koberců

HOST Dry - čištění koberců

Čistíme koberce nejlepší metodou na světě! Ekologicky preferovaný systém čištění koberců a podlah od roku 1936. Systém čistí bez vody, ekologicky, hloubkově a účinně. Vhodné pro vlněné, sisalové, jutové koberce.
 
HOST Dry - systém suchého čištění

HOST Dry - systém suchého čištění

Systém HOST Dry je světová špička pro suché čištění koberců a podlah. Ekologicky preferovaný systém čištění koberců a podlah od roku 1936. Systém čistí bez vody, ekologicky, hloubkově a účinně.
 
Energetický štítek domu

Energetický štítek domu

Řekneme Vám, kdo musí mít energetický štítek. Vyplňte krátký formulář a zjistěte cenu PENB k prodeji domu či bytu. Zabýváme se výpočty PENB, energetickou náročností budov a zajištěním kotlíkových dotací.
 
Čištění a regenerace studní

Čištění a regenerace studní

Provádíme mechanické čištění kopaných studní, vodních zdrojů, chemickou úpravu a dekontaminaci vody, výměny skruží, instalaci úpraven a filtrací vody, renovaci starších studen. Prohlubování a instalace rozvodů vody.