Hlavní strana Dům, byt a zahrada Pronájem a výroba párty stanů Brno

Pronájem a výroba párty stanů Brno

Naše firma se zaměřuje především na výrobu, prodej a pronájem párty stanů a montovaných hal. Vyrábíme a nabízíme klasické párty stany v různém provedení, dále cateringové, víceúhelníkové a jehlanové stany, pagody a další originální zastřešení. Všechny naše párty stany jsou vyrobeny z kvalitních a pevných materiálů a jsou tedy použitelné i v povětrnostně náročnějších podmínkách. Montované haly vám nabízíme s ocelovou nebo duralovou konstrukcí. Za úspěchem naší firmy je spokojenost klientů a také kvalita výrobků a služeb, které nabízíme. Výroba párty stanů a montovaných hal vychází z tradic firmy, jejich bohatých zkušeností s těmito produkty a velmi dobrého postavení na trhu.

Pronájem a výroba párty stanů Brno
party-stany-brno.cz

Klíčová slova
párty, stany, Brno, pronájem, párty, stanů

Pronájem a výroba párty stanů Brno

Podobné weby

Magazín designu a architektury

Magazín designu a architektury

Magazín o bydlení, ve kterém se dočtete rady, tipy i nápady. Zajímavosti a novinky z architektury, interiéru i exteriéru. Články plné nápadů s dekoracemi i designovému vzhledu vašeho domova.
 
Lamark kované ploty, brány a branky

Lamark kované ploty, brány a branky

Dnes tak u Lamarku můžete koupit takzvaný bezúdržbový plot, jehož povrchová úprava zajistí, že si oplocení zachová nadstandardní vzhled po více než 35 let bez vašeho zásahu. Nastavený systém výroby navíc nabízí výběr stovky motivů. Samozřejmostí je...
 
K prostor.cz s.r.o.

K prostor.cz s.r.o.

Firma K prostor.cz s.r.o. poskytuje komplexní služby v zařizování interiérů a dodávkách rozličných truhlářských výrobků od interiér až po exteriér. Jsme česku společností, která vám zajistí individuální přístup.
 
Kompletní nabídka osvětlení do interiéru

Kompletní nabídka osvětlení do interiéru

Jsme firma zaměřena především na interiérové osvětlení.Naše nabídka svítidel je pestrá, v ucelených sériích tak, aby naši zákazníci si mohli vybavit svítidly danou místnost v jednotném duchu.Nabízíme dětská, klasická, moderní i vitrážová svítidla.
 
Incana - kamenné obklady

Incana - kamenné obklady

Velkoobchodní prodej obkladů Incana. V nabídce naleznete moderní obklady, kamenné a cihlové obklady. Nejprodávanější obklady Incana a celou eko sérii tenkých a lehkých obkladů máme skladem včetně rohových prvků. Nabízíme levnou dopravu po celé ČR.