Hlavní strana Sport Tour de France

Tour de France

Tour de France je nejslavnější cyklistický etapový závod světa, který spolu s Giro di Italia a španělskou Vueltou patří mezi závody Grand Tour. Zde se dozvíte všechny informace o tomto skvělém závodu.

Tour de France
tour-de-france.live-skore.cz

Klíčová slova
Tour de France, cyklistika, etapový závod, Grand Tour, mapa, etapy

Tour de France

Podobné weby

Wimbledon livescore

Wimbledon livescore

Aktuální tenisové výsledky z Wimbledonu naleznete na webu wimbledon.live-skore.cz. Výsledky dvouhry mužů i žen, čtyřhry mužů i žen a smíšené čtyřhry můžete sledovat v online bez zpoždění v našem livescore.
 
Atletika královna sportu

Atletika královna sportu

Atletika je královnou sportu a má mnoho příznivců. Já se řadím mezi ně a také mám svůj blog o tomto sportu, na který bych vás rád pozval.
 
French Open livescore

French Open livescore

French Open je jedním z nejstarších a největších tenisových turnajů světa. každoročně se 128 nejepších tenistů a stejný počet tenistek utkává ve čtrnáctidenním klání o titul z tohoto slavného turnaje.
 
live-skore.cz

live-skore.cz

Na webu live-skore.cz naleznete aktuální výsledky (livescore) z fotbalu, hokeje, tenisu, basketbalu, házené, volejbalu, baseballu a dalších sportovních odvětví. Všechny výsledky s minimálním spožděním.
 
Informace o Giro d´Italia

Informace o Giro d´Italia

Víte, kde a kdy startuje letošní ročník Giro d´Italia? Jaké vrcholy a horské průsmyky budou letos závodníci zdolávat? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte na našem webu věnovaném Giro d´Italia.