Hlavní strana Potraviny a nápoje Zmrzlinové směsi a stroje FRESHICE

Zmrzlinové směsi a stroje FRESHICE

Zmrzlinové směsi a stroje na točenou zmrzlinu FRESHICE. Firma Freshice se zabývá výrobou a prodejem zmrzlinových směsí z čerstvého ovoce již od roku 2003. Prodáváme a bezúplatně též pronajímáme zmrzlinové stroje, pouze za odběr našich zmrzlinových směsí. NAŠE OVOCNÉ ZMRZLINOVÉ SMĚSI „SORBETY” JSOU VYRÁBĚNY VŽDY NA OBJEDNÁVKU Z ČERSTVÉHO OVOCE A KVALITNÍCH ITALSKÝCH PŘÍMĚSÍ. Z TOHOTO DŮVODU JSOU NAŠE ZMRZLINOVÉ SMĚSI TÉ NEJVYŠŠÍ KVALITY A CHUTI. Zmrzlinové směsi na točenou zmrzlinu jsou dodávány v uzavíratelných 10l nádobách. Při doporučených 100gr porcích, je tedy výtěžnost cca 100 porcí točené zmrzliny. Cena 10 litrů jahodové, banánové či citronové zmrzlinové směsi činí 950 Kč. Pro naše partnery s vlastními zmrzlinovými stroji, platí individuální ceníky, dle předchozí dohody. Závozy zdarma v Praze a okolí jsou samozřejmostí. Zmrzlinové směsi lze též denně vyzvednout v našich provozovnách v Praze.

Zmrzlinové směsi a stroje FRESHICE
https://www.freshice.cz/

Klíčová slova
Zmrzlinové směsi, zmrzlinové stroje ,FRESHICE, točená zmrzlina, výrobník zmrzliny,sorbet,

Zmrzlinové směsi  a stroje FRESHICE

Podobné weby

jidlanacesty.cz

jidlanacesty.cz

E-shop s hotovými jídly. Jídla vhodná na cesty a pro všechny, kteří nemají čas či chuť stát u plotny. Všechny suroviny použity k přípravě těchto jídel pochází výhradně od prověřených dodavatelů.Praktické obaly oceníte zejména na cestách.
 
Medvědí krev

Medvědí krev

Známkové červené víno Medvědí krev je vyráběno kupáží odrůd Merlot a Cabernet Sauvignon pěstované v jižním Bulharsku v Trácké nížině. V buketu je charakteristická vůně divoké třešně, lesních ostružin, můžeme v něm všaka nalézt i stopy rybízu.
 
Jaký je váš oblíbený český alkohol?

Jaký je váš oblíbený český alkohol?

Pivo, víno, slivovice nebo rum. To je jen zlomek alkoholického sortimentu, který Česká republika produkuje. Velkou oblibou se u nás i v širokém světě stala Becherovka, která se vyrábí v Karlových Varech. Alkohol získává velkou oblibu zejména díky tomu,...
 
Včelí med, sušený peľ a včelie produkty - www.Slovensky-Med.sk

Včelí med, sušený peľ a včelie produkty - www.Slovensky-Med.sk

Predaj Slovenského včelieho medu, sušeného peľu a včelích produktov priamo od včelára.
 
Prodej kvalitních vín z celého světa

Prodej kvalitních vín z celého světa

Dovoz a prodej kvalitních vín z celého světa. Internetový prodej širokého sortimentu bílých vín, červených vín, růžových vín a doplňkového sortimentu. Nabízíme poradenství ve výběru tuzemských, nebo zahraničních vín. Nákup je možné uskutečnit v naší...