Hlavní strana Dům, byt a zahrada Zahradní architektura Bc.Mastný \Roman

Zahradní architektura Bc.Mastný \Roman

Návrhy a realizace zahrad. Vizualizace zahrad 3D. Střešní zahrady. Nabídka dřevin a rostlin české i zahraniční produkce. Výsadba vzrostlých dřevin. Výškové práce a ošetřování dřevin. Ochrana a výživa rostlin. Komplexní péče o zahradu. Pokládka travního drnu. Zakládání trávníků výsevem. Aranžerské práce. Závlahové systémy včetně návrhu. Zahradní jezírka. Zahradní potůčky. Komplexní péče o trávníky. Údržba a realizace interiérů a zimních zahrad. Hydroponické rostliny. Zídky z přírodního kamene. Drobné zahradní stavby a prvky. Pergoly, treláže, terasy, můstky, truhlíky, kompostéry, ploty. Zakázková výroba nádob pro střešní zahrady. Dřevěné i kovové prvky pro dětská hřiště. Substráty, borka, rašelina, kačírky, lomový kámen. Zahradní nábytek a doplňky. Sekačky, zahradní nářadí, hadice. Městský mobiliář. Doprava. Poradenství.

Zahradní architektura Bc.Mastný \Roman
https://zahradnicke-sluzby.cz/

Klíčová slova
zahrada,zahrady,návrhy zahrad,zahradnicke služby, závlaha,závlahy,závlahové systémy,gardena,projekce zahrad,zahradní architektura

Zahradní architektura Bc.Mastný \Roman

Podobné weby

Jiří Vencl – eshop s nábytkem a výrobky ze dřeva

Jiří Vencl – eshop s nábytkem a výrobky ze dřeva

Palubky Vencl nabízí v e-shopu velký výběr sedacích souprav, zahradního nábytku. Výroba a prodej hoblovaných profilů – palubky, lišty, latě. Vyrábíme dřevěné hračky, stoly, lavice, postele, regály, skříně, knihovny, věšáky, zahradní výrobky.
 
Dekorační nálepky na zeď

Dekorační nálepky na zeď

Vyberte si ze široké nabídky, kterou najdete na stránce www.flafy.sk. Vyberte si rozměry, barvy, designy podle Vašich představ, nebo nám jednoduše pošlete Vaše návrhy a my Vám vyhotovíme samolepky na míru za pár dní a za nejlepší ceny na trhu.
 
Vlastnosti a montáž foukané izolace CLIMATIZER PLUS

Vlastnosti a montáž foukané izolace CLIMATIZER PLUS

Foukaná izolace CLIMATIZER PLUS je odolná vůči ohni, plísním, hlodavcům a hmyzu. Základem izolace je přírodní vlákno (celulóza). Tepelná izolace CLIMATIZER PLUS má široké možnosti použití.
 
Subio - bakterie a enzymy

Subio - bakterie a enzymy

Vysoce účinné a užitečné přírodní bakterie a enzymy , které dodává firma Subio, jsou výtečnými pomocníky pro domácnost, pěstitele, zahrádkáře, chataře a chalupáře, zemědělce, potravinářský průmysl a ČOV.
 
RealSan

RealSan

Prodej sanačních a hydroizolačních materiálů. Sanace vlhkého zdiva, injektáže, krystalizační hydroizolace, bitumeny a další stavební chemie. Vhodné pro hydroizolace základů a zdiva. Nejoblíbenějším produktem pro izolaci proti vlhkosti je injektážní...