Hlavní strana Auto-moto Multicar

Multicar

Společnost Unikont group s.r.o. se zabývá prodejem, pronájmem a servisem komunální techniky. Je autorizovaným prodejcem multifunkčních užitkových vozidel Multicar, nosičů velkého množství funkčních nástaveb pro komunální služby.

Multicar
https://www.unikont.cz/?page=produkty/komunalni-technika&uccat=127

Klíčová slova
multicar, komunální technika, nástavby multicar

Multicar

Podobné weby

Odtah vozidel Brno

Odtah vozidel Brno

Odtah vozidel Brno – nejrychlejší a nejlevnější odtahová služba v Brně a celém Jihomoravském kraji + ekologické likvidace zdarma – likvidace Vašich dosloužilých automobilů, motocyklů a nákladních vozů
 
GPS monitoring vozidel

GPS monitoring vozidel

Monitoring vozidel Vám umožní přehlednou správu Vašeho vozového parku. Monitoring vozidel funguje pomocí GPS. Díky monitoringu vozidel uspoříte na provozních nákladech, navštivte nás a přesvědčte se o tom sami.
 
Nonstop odtah auta

Nonstop odtah auta

Nonstop odtah auta - odtahové služby zajišťujeme pro vozidla osobní, dodávková, havarovaná a pro motocykly. Přepravu provádíme dle požadavků klienta, případně odvezeme jeho vůz i na STK nebo k ekologické likvidaci
 
Nonstop odtahy

Nonstop odtahy

Nonstop odtahy - Odtahová služba Praha + okolí – fungujeme nonstop – disponujeme nejmodernější technikou – k zásahům jezdíme rychle a naše ceny jsou nejlepší – převoz aut - ekologická likvidace aut zdarma.
 
Půjčovna dodávek Praha

Půjčovna dodávek Praha

Nabízíme krátkodobý a dlouhodobý pronájem dodávek a mikrobusu v Praze a Pardubicích. Všechny vozidla je možné řídit s řidičským oprávněním sk. B. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu včetně svátků.