Hlavní strana Zvířata Tchoř černonohý

Tchoř černonohý

Tchoř černonohý je charakteristický svou noční aktivitou. Obývá prérie, křoviny a nory psounů (psů prériových). Vykazuje poměrně dobrý zrak, čich i sluch. Žije poměrně osamoceným životem, výjimku tvoří období rozmnožování. 

Tchoř černonohý
https://tchorcernonohy.weebly.com/

Klíčová slova
šelma,tchoř,lasicovití

Tchoř černonohý

Podobné weby

Tuleň krabožravý

Tuleň krabožravý

Dospělí jedinci Tuleně krabožravého dosahují délky v rozmezí 200 – 240 centimetrů a váží 200 – 300 kilogramů. Na bocích těchto tuleňů můžeme mnohdy spatřit dlouhé jizvy, pravděpodobně způsobené jejich hlavním nepřítelem – Tuleněm leopardím.
 
Hvězdice linckova

Hvězdice linckova

Fascinuje vás podmořský svět? Pronikněte do hlubin moří a oceánů a přečtěte si mnoho zajímavého o hvězdicích, konkrétním druhu Hvězdice linckova.
 
Mangabej rudohlavý

Mangabej rudohlavý

Mangabej rudohlavý (Cercocebus torquatus) je středně velký primát, řádící se do čeledi kočkodanovití. Obývá tropické deštné lesy a bažiny západní Afriky. 
 
Rodinná ovčí farma

Rodinná ovčí farma

Rodinná ovčí farma v srdci Českého ráje vám nabízí čerstvé a kvalitní jehněčí, skopové a kůzlečí maso, ale i prodej živých zvířat z našeho chovu. Vyrábíme domácí kozí sýry i produkty z rakytníku, džemy a čaje. Prodej ze dvora.
 
Květozob červenohřbetý

Květozob červenohřbetý

Stránka věnovaná ptákům čeledi Květozobovití, kde patří také Květozob červenohřbetý. Chcete-li se o těchto ptáčcích dozvědět řadu zajímavostí, zavítejte na tento web.