Hlavní strana Zvířata Mangabej rudohlavý

Mangabej rudohlavý

Mangabej rudohlavý (Cercocebus torquatus) je středně velký primát, řádící se do čeledi kočkodanovití. Obývá tropické deštné lesy a bažiny západní Afriky. 

Mangabej rudohlavý
https://mangabejrudohlavy.weebly.com/

Klíčová slova
primát,kočkodanovití,mangabej

Mangabej rudohlavý

Podobné weby

Rodinná ovčí farma

Rodinná ovčí farma

Rodinná ovčí farma v srdci Českého ráje vám nabízí čerstvé a kvalitní jehněčí, skopové a kůzlečí maso, ale i prodej živých zvířat z našeho chovu. Vyrábíme domácí kozí sýry i produkty z rakytníku, džemy a čaje. Prodej ze dvora.
 
Květozob červenohřbetý

Květozob červenohřbetý

Stránka věnovaná ptákům čeledi Květozobovití, kde patří také Květozob červenohřbetý. Chcete-li se o těchto ptáčcích dozvědět řadu zajímavostí, zavítejte na tento web.
 
Mirikina panamská

Mirikina panamská

Webová stránka věnovaná ploskonosým opicím čeledi mirikinovití (Aotidae). Mnoho zajímavostí o této čeledi, a podrobný popis druhu Mirikina panamská (Aotus zonalis).
 
Pyskoun obrovský

Pyskoun obrovský

Víte, že Pyskoun vlnkovaný (obrovský) si během života umí změnit pohlaví, žije až 50 let, měří až 2 metry a má obrovské, plné rty? Pokud ještě neznáte tuhle unikátní rybu, zavítejte na náš web.
 
Galidie proužkovaná

Galidie proužkovaná

Galidie proužkovaná se řadí do čeledi Madagaskarské šelmy. Obývá vlhké, lesnaté oblasti Madagaskaru. Jak vypadá, čím se živí a další podrobnosti z jejího života naleznete zde na webu.