Hlavní strana Zvířata Galidie proužkovaná

Galidie proužkovaná

Galidie proužkovaná se řadí do čeledi Madagaskarské šelmy. Obývá vlhké, lesnaté oblasti Madagaskaru. Jak vypadá, čím se živí a další podrobnosti z jejího života naleznete zde na webu.

Galidie proužkovaná
https://galidieprouzkovana.weebly.com/

Klíčová slova
šelma,galidie

Galidie proužkovaná

Podobné weby

Trogon kubánský

Trogon kubánský

Víte, který pták je národním ptákem Kuby? Je to Trogon kubánský. Víte, proč zrovna on? Pokud ne, zavítejte na tento web a přečtěte si spoustu zajímavostí o tomto ptačím druhu.
 
Babirusa celebeská

Babirusa celebeská

Pokud se zmiňujeme o zvířeti s názvem Babirusa celebeská (Babyrousa babyrussa) věřte, že se jedná o druh prasete. Ten se vyskytuje v Indonésii, především na ostrovech Sulawesi, pak obývá také ostrov Togian, Sula a Buru. Preferuje vlhké lesy a rákosí v...
 
Žralok bělocípý útesový

Žralok bělocípý útesový

Žralok lagunový se vyskytuje v teplých mělkých vodách v okolí korálových útesů a lagun. Jeho nebezpečnost pro člověka je malá, a tak je vyhledáván potápěči za účelem pozorování. Více se o tomto žralokovi dozvíte na našich stránkách.
 
Kytarovec jemenský

Kytarovec jemenský

Svým vzhledem připomíná Kytarovec jemenský spíše rejnoka. Přesto se řadí mezi žraloky, kteří ale nejsou pro člověka nebezpeční. Více se o tomto zajímavém žralokovi dozvíte na našem webu.
 
Liškoun pelagický

Liškoun pelagický

Liškoun pelagický je druh žraloka, pro kterého je typická velká zadní ploutev.