Hlavní strana Služby PRENAS Group

PRENAS Group

PRENAS Group je českou firmou zabývající se strojírenstvím a inženýringem. Společnost je složena z odborníků s dlouholetými zkušenostmi ve strojírenství. Naši specialitou je preciznost (PRecision), inženýring (ENgineering) a montáže (ASsembly). Díky těmto základním prvkům je výsledkem naší práce profesionální přístupu k našim zákazníkům a jejich zakázkám.

PRENAS Group
www.prenas.cz

Klíčová slova
Precision, Engineering, Assembly, Inženýring, Montáže, Servis, Zakázková výroba, Strojírenství, Process Engineering, Procesní inženýrství, Lean, Štíhlá výroba, Minitab, Vývoj produktu, Komplexní dodávky

PRENAS Group

Podobné weby

Bytový textil Roselike.cz

Bytový textil Roselike.cz

Na Roselike.cz naleznete bytový textil, povlaky na polštáře, deky a mnoho dalšího. Jsme prodejci a výrobci zároveň. Přání zákazníka je u nás vždy na prvním místě. Dalším naším sortimentem jsou látkové girlandy, deky, koše, textil a další.
 
VEBEL Servis, spol. s r.o. – prodej lepidel na dřevo

VEBEL Servis, spol. s r.o. – prodej lepidel na dřevo

Naše společnost se orientuje na prodej průmyslových lepidel pro stolaře a dřevaře. Dodáváme lepidla na dřevo, ale i obuvnická či technická lepidla včetně nanášecích systémů. Obraťte se na odborníka na průmyslová lepidla a brusivo.
 
Fairtrade a bio potravin

Fairtrade a bio potravin

Eshop s nabídkou Fair Trade a bio potravin balených v Čechách. Velmi kvalitní holandské kakao plnotučné, nepražené bio kakaové boby i instantní kakao s třtinovým cukrem. Nejlepší mořská sůl světa KhoiSan, hořké čokolády Zotter, bio kávy, bio čaje i maté.
 
Stěhování Bohemia

Stěhování Bohemia

Jsme stěhovací firma, která dbá na osobní přístup ke klientům. Jsme féroví a držíme dohody. Naše ceny se odvíjí od reálného času stěhování. Nabízíme stěhování bytů, domů, firem a kanceláří.
 
Osobní výletní loď Jan Plezier

Osobní výletní loď Jan Plezier

Firemní a privátní akce na lodi, svatby, večírky, narozeninové plavby. Rozlučky se svobodou, prezentace, školení na lodi, veřejné plavby... Plujeme celoročně a nejenom v Praze.