Hlavní strana Služby Mentální kouč Praha

Mentální kouč Praha

Zažíváte manipulace a hádky, ztrátu důvěry, nevěru? Vyprchála ze vztahu jiskra? Jsem mentální a vztahový kouč, pomáhám lidem vidět vztah z nové perspektivy a společně s nimi rozuzlovat jejich životní a vztahové problémy. Svým přístupem nabízím porozumění, diskrétnost, otevřenost i efektivitu.

Mentální kouč Praha
https://tomaserben.cz

Klíčová slova
kouč, kouč praha, osobní kouč, životní kouč, mentální kouč, vztahový kouč, kouč osobního rozvoje, kariérní kouč, motivační kouč, coach praha, koučing, coaching, life coaching, neuroleadership, life coach, mentální koučink, žena, v

Mentální kouč Praha

Podobné weby

Brunclík Elektro - Elektrikář pro váš dům

Brunclík Elektro - Elektrikář pro váš dům

Elektrobrunclik.cz – elektrikář pro Prahu a okolí. Nabízím komplexní elektrikářské práce, od instalace svítidel, vnitřní a venkovní elektroinstalace až po přípojky pro dům, revize a rekonstrukce elektroinstalace v bytě nebo domě.
 
dj na svatbu

dj na svatbu

Dj na svatbu Praha - Djs jsem profesionál s letitými zkušenostmi.Dj na svatbu jsem tu pro vás. Svatební video, svatební hry, na Vaši svatbu, fotky ze svatby, video ze svatby, hudba na svatbu, ozvučení svatební obřadu, svatební hostina.
 
Partyzarohem.cz – Nafukovací skákací hrady a party sortiment

Partyzarohem.cz – Nafukovací skákací hrady a party sortiment

Nabízíme pronájem nafukovacích skákacích hradů, které využijete na dětských dnech, narozeninových oslavách, i na velkých soukromých akcích. Nafukovací hrady jsou kvalitní, bezpečné a certifikované. Zároveň v našem e-shopu najdete velké množství...
 
Goldmaxservices

Goldmaxservices

Naše společnost se zabývá službami v oblasti automatizace implementovaných zejména v automobilovém průmyslu. Dále jsme distributorem vývojového a konstrukčního softwaru a hardwaru.
 
Animation Team

Animation Team

Jsme team složený z animátorů a videotvůrců s mnohaletou praxí. Máme více než 10 let zkušeností a nabízíme Vám jedinečné 2D, 3D i VFX animace, postprodukci, videoprodukci, vizualizace i 3D modely. To vše kvalitně, kreativně a efektivně v jednom teamu.