Hlavní strana Ubytování Ubytování České Budějovice

Ubytování České Budějovice

Ubytování České Budějovice najdete nedaleko centra města i výstaviště, poblíž firmy Robert Bosch a pivovaru Budvar. Penzion České Budějovice patří mezi nejlevnější ve městě za ceny podobné cenám ubytovny v Českých Budějovicích. Levné ubytování nabízí pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a pro náročnější hosty, nebo rodiny s dětmi dvoupokojové apartmá pro 1 - 4 osoby. Prostorné pokoje ubytování České Budějovice jsou kvalitně vybaveny vlastním WC, sprchou, LCD televizí s rádiem, se satelitním příjmem a minibarem. Wi-fi je k dispozici v celém objektu. V restauraci Vám penzion České Budějovice, poskytne chutnou snídani, kterou si klienti mohou sami vybrat z pestré nabídky šesti druhů snídaňového menu. Parkování vozidel je možné na uzavřeném parkovišti, které je nepřetržitě monitorováno kamerou se záznamem. Levné ubytování České Budějovice je ideální pro mladé i seniory, cyklisty, motocyklisty, dovolenou, i pro obchodní, pracovní a služební cesty jednotlivců i skupin v oblasti Jižní Čechy. Ubytování České Budějovice Vám po dohodě s recepcí umožní pobyt se psem.

Ubytování České Budějovice
www.ubytovani-cbudejovice.cz

Klíčová slova
ubytování, České, Budějovice, penzion, penziony, levné, dovolená, centrum, ubytovací, služby, zařízení, apartmány, se, psem, snídaní, parkování, výstaviště, nejlevnější, slevy, pracovní, skupiny, služební, cesty, Bosch, Budvar, s

Ubytování České Budějovice

Podobné weby

Penzion Rendezvous – penzion Valtice

Penzion Rendezvous – penzion Valtice

Specializujeme se na poskytování ubytovacích služeb v našem penzionu ve Valticích. Součástí jsou snídaně, vířivka i zahrada s pergolou. Zajišťujeme firemní akce a rodinné oslavy v našem vinném sklepě.
 
Penzion Kamzík – letní a zimní ubytování České Švýcarsko

Penzion Kamzík – letní a zimní ubytování České Švýcarsko

Poskytujeme ubytování v penzionu na okraji národního parku České Švýcarsko. Se stravou, saunou, bazénem a tenisovými kurty. Specializujeme se na ozdravné pobyty pro děti i dospělé a firemní školení.
 
Penzion Zámecká apartmá – příjemné ubytování v Českém Krumlově

Penzion Zámecká apartmá – příjemné ubytování v Českém Krumlově

Poskytujeme ubytování v centru Českého Krumlova ve stylových pokojích a apartmánech penzionu Zámecká apartmá. Se snídaní, parkováním v garáži, s wifi připojením a s domácími mazlíčky.
 
Roubenka Štěpánka – ubytování Svratka

Roubenka Štěpánka – ubytování Svratka

Roubenka Štěpánka, to je půvabné celoroční ubytování v městečku Svratka na Vysočině. Plně vybavená kuchyň, 2 koupelny, WIFI a velká zahrada s koupacím jezírkem.
 
Chata na Vysočině k pronájmu – Na samotě u lesa

Chata na Vysočině k pronájmu – Na samotě u lesa

Ubytování až pro 12 osob, grilovací altánek, bazén, vířivka, televize, wifi, kulečník, šipky, petang, stolní tenis, dětské hřiště, plně zařízená kuchyň, trampolína, otočný gril a hlavně samota u lesa.