Hlavní strana Reality Realitní makléř Jakub Dujíček

Realitní makléř Jakub Dujíček

Prodej nemovitostí za nejlepších možných podmínek rychle a bez rizika s prvotřídními službami, za kterými stojí profesionální tým s mnohaletými zkušenostmi. Zajišťujeme prodej domů, bytů, pronájmy, výkup nemovitostí, ocenění nemovitostí, oddlužení nemovitostí či jejich financování a další služby spojené s nemovitostmi.

Realitní makléř Jakub Dujíček
www.jakubdujicek.cz

Klíčová slova
reality; prodej domu; pronájem bytu; bez realitky, jakub dujíček, prodej nemovitosti, investiční byt, realitní kancelář, realitní makléř, realitní trh, reality zlín, prodej bytu, koupě nemovitosti, ocenění nemovitosti, výkup nemovitosti,

Realitní makléř Jakub Dujíček

Podobné weby

Výkup nemovitostí Praha a střední Čechy

Výkup nemovitostí Praha a střední Čechy

Pomůžeme s řešením hrozící exekuce na vaši nemovitost. Vykupujeme a prodáváme nemovitosti po celé ČR, k našim službám máte kompletní právní servis zdarma. Nabízíme rychlé a spolehlivé řešení s mnoha letou zkušeností v oboru včetně dluhového poradenství.
 
Certifikovaný realitní makléř

Certifikovaný realitní makléř

Jako realitní makléř působím na trhu s byty a rodinnými domy již od roku 1999. Úspěšně jsem složil zkoušku odborné způsobilosti, díky tomu jsem veden ve svazcích MMR ČR jako Certifikovaný realitní makléř. Jsem Realiťák roku 2018 i 2019 pro Kraj Vysočina.
 
Vše o realitách a nemovitostech

Vše o realitách a nemovitostech

Portál vše o realitách obsahuje hodnotné rady a tipy, jak na prodej, koupi a pronájem nemovitosti. Ať už s realitkou nebo bez ní. Najdete zde také diskuzní fórum moderované odborníky na reality.
 
Grygar-výkupy.cz - výkup nemovitostí

Grygar-výkupy.cz - výkup nemovitostí

Koupíme vaši nemovitost do 24 hodin za plnou tržní cenu. Dluhy a exekuce uhradíme za Vás. Poskytneme rychlou zálohu až 5 mil. Kč dle Vaší potřeby. Naše společnost působí na realitním trhu již 20 let.
 
ESTATIO s.r.o.

ESTATIO s.r.o.

Při shánění novostavby si musíte položit hned několik základních otázek, které vám umožní snadný výběr. Jestli máte rádi výhody města a nižší cenu za bydlení, tak zvolte raději Můžete se věnovat svým záležitostem, s námi budete kontrolovat celý proces...