Hlavní strana Vzdělání PDF knihy

PDF knihy

Široký výběr knih ve formátu pdf se zaměřením nejen na starší literaturu, ale i klasiky zvučných jmen, jmenovitě Božena Němcová, Karel Čapek, Jaroslav Vrchlický, Vladislav Vančura a další. Nechybí zde ani rozsáhlá sbírka knih od Karla Maye či Julese Verna, na své si příjdou i zájemci o cestopisy nebo zájmovou literaturu.

PDF knihy
https://pdfknihy.maxzone.eu/

Klíčová slova
pdf knihy, klasická díla, vzdělávací literatura, dobrodružné knihy, Kronika práce, místopis, Josef Kafka

PDF knihy

Podobné weby

Kurz Vůdce malého plavidla

Kurz Vůdce malého plavidla

Kapitánské průkazy vůdců malých plavidel rychle za jedinečné ceny.
 
Střední průmyslová škola na Proseku

Střední průmyslová škola na Proseku

Střední průmyslová škola na Proseku vyučuje čtyřleté maturitní obory: Strojírenství (průmyslový design a konstrukce vozidel, konstrukce a technologie v letectví), Elektrotechnika (mechatronika, automatizace a zabezpečení budov), Informační technologie.
 
Akademie Vzdělávání Online

Akademie Vzdělávání Online

Jsme vzdělávací středisko a pořádáme workshopy, kurzy a rekvalifikační kurzy z oblasti online marketingu a eCommerce. Dále nabízíme komplexní služby a poradenství pro malé a střední firmy, specializujeme se na e-shopy. Prostějov, Brno, Ostrava, Praha.
 
Škola klasické homeopatie

Škola klasické homeopatie

Škola klasické homeopatie. Porádáme kurzy homeopatie v Brne. Poskytujeme komplexní vzdelávání v oboru homeopatie v základních i postgraduálních kurzech.
 
Wellbeing - Vzdělávací programy pro ženy

Wellbeing - Vzdělávací programy pro ženy

Wellbeing - individuální a skupinové vzdělávací programy pro ženy a firmy. Wellbeingové programy Mgr. Martiny Marvanové upravené na míru vaší společnosti a vašim klíčovým ženám.