Hlavní strana Zdraví Je mi blbě.

Je mi blbě.

Terapie psaním je mezi psychology a psychoterapeuty uznávanou metodou terapie, a to zejména u léčby psychických traumat. Portál "Je mi blbě" nabízí terapii psaním prostřednictvím osobních anonymních blogů, registrace je bezplatná. Najdete zde také články o psychologii a léčbě psychiatrických poruch.

Je mi blbě.
https://jemiblbe.cz

Klíčová slova
terapie psaním, psychologie, psychoterapie, neukončený Gestalt, trauma, PTSD

Je mi blbě.

Podobné weby

Menstruační pomůcky – menstruační kalíšky

Menstruační pomůcky – menstruační kalíšky

Elektronický obchod s menstruačními pomůckami Nabízíme levné menstruační kalíšky (včetně kalíšků pro začátečníky a panny), tak i menstruační sady s čistícími nádobami a sáčky. V poradně pak máme potřebné pro svůj začátek s menstruačním kalíškem.
 
Daruj si zdraví

Daruj si zdraví

Hubnutí, změna životního stylu, proměny, myšlenky, hubnutí začíná v hlavě :) Výživové plány a jídelníčky na míru od 980,-, založené na tradiční čísnké, indické medicíně a vychodní západní moderní medicíně. Jídelníček na míru.
 
Biorezonance Brno

Biorezonance Brno

Biorezonance je speciální terapeutický proces, vhodný pro diagnostiku a odstraňování potíží na biofyzikální, energetické úrovni, která z pohledu kvantové fyziky může hrát zásadní roli při vzniku nemocí.
 
Zdravá výživa a potraviny ARAX

Zdravá výživa a potraviny ARAX

V našem internetovém obchodě PotravinyArax.cz naleznete nejširší a ucelenou nabídku výrobků ARAX, kde se specializujeme na zdravou výživu. Zdravé produkty ARAX jsou přehledně rozděleny do kategorií rýže, luštěnin, obilovin a dalších.
 
Seminář odvykání kouření

Seminář odvykání kouření

Máte pocit, že to sami nedokážete? Chtěli byste přestat kouřit cigarety s lehkostí a radostí, i když máte slabou vůli? Na jednodenním semináři vám předáme vysoce účinnou metodu, díky které sami nekouříme.