Hlavní strana Sport Wing Chun Akademie

Wing Chun Akademie

Wing Chun je jeden z nejúčinnějších stylů kung fu. Je založen na principech efektivního využití struktury lidského těla (nekopíruje pohyby zvířat, jak je tomu u jiných stylů). Není při něm důležitá fyzická síla a dá se naučit za relativně krátkou dobu. Wing Chun praktikoval legendární Bruce Lee, který byl žákem světoznámého Velmistra Yip Mana. Ve Wing Chun Akademii v Ostravě se Kung Fu učí tradičním způsobem. Hlásí se k odkazu tradičního Wing Chun Kung Fu. Hodiny probíhají v přátelské atmosféře s cílem naučit všechny zájemce bojové umění pro ochranu života a zdraví.

Wing Chun Akademie
https://wingchun-akademie.cz/

Klíčová slova
wingchun, sport, bojovaumeni

Wing Chun Akademie

Podobné weby

Wing Chun Ostrava

Wing Chun Ostrava

Wing Chun Ostrava Wing Chun Akademie Ostrava Kurz Wing Chun Akademie pro začátečíky je zaměřen na rozvoj správných pohybů k použití v základní sebeobraně. Výcvik probíhá tradičním způsobem, kdy je kladen důraz na posílení a protažení těla...
 
Půjčovna nafukovacích paddleboardů

Půjčovna nafukovacích paddleboardů

Půjčujeme nafukovací paddleboardy značky Enduro vhodné na všechny vodní plochy. Najdete nás na brněnské přehradě, kde si můžete paddleboard půjčit osobně.
 
Blog pro běžce o běhání

Blog pro běžce o běhání

Začínáte běhat nebo jste zkušený běžec? Na našem blogu najdete celou řadu článků, které vám pomohou v běžecké přípravě. Kompletní série článků pro přípravu na maraton od běžeckého trenéra a další rady a recenze běžeckého vybavení.
 
Tradiční prodejce české značky Rulyt

Tradiční prodejce české značky Rulyt

Jsme výrobce české značky Rulyt a Sulov. V naší nabídce najdete kvalitní vybavení pro různé sporty, autdoorové vybavení nebo novinku - elektrické skůtky a koloběžky. Pro zájemce je k dispozici i velkoobchodní prodej za výhodné ceny.
 
Fitnessmachinehub.com

Fitnessmachinehub.com

Fitness machine je internetový obchod kde jde nakoupit levně, a přitom kvalitně, je jistě snem každého zákazníka a to vše s dopravou zdarma do celého světa. V současné době to není žádný problém. Fitness stroje z Číny mají dvě základní vlastnosti,...