Hlavní strana Internet Český cloud

Český cloud

České datové cloudové uložiště a pronájem serverů. Hledáte kam levně a hlavně bezpečně zálohovat svá data? Český cloud je zde pro vás. Cloudové úložiště dat je ideální řešením pro jednotlivce, rodiny a menší i větší firmy, kteří chtějí: mít svá data dostupná kdykoliv a odkudkoliv, automaticky synchronizovaná na jakémkoliv svém zařízení (PC, notebook, mobil, atd.), s důrazem na 100% bezpečnost, aby se nikdo neoprávněný k datům nedostal a aby vše bylo zálohováno a nikdy jste o svá data nemohli přijít. Velikost cloudového úložiště si můžete sami zvolit. Máme předpřipravené balíčky od velikosti 20 GB s pronájmem již od 3 měsíců, ale rádi vám připravíme nezávaznou kalkulaci na míru. Garantujeme 100% bezpečnost. Unikátní systém zálohování dat do 3 různých lokací v ČR.

Český cloud
https://www.cestadocloudu.cz/

Klíčová slova
cloud, servery, pronájem serverů, levný cloud, cloud levně

Český cloud

Podobné weby

Historické sklo - prodej replik historického skla

Historické sklo - prodej replik historického skla

Prodej replik historického skla. Martin Frýbort, Zaorálkova 1369, PSČ 252 63, IČO 66861586, nejsme plátci DPH.
 
Web & IT solution

Web & IT solution

Tvorba kvalitních webů s garancí ceny i termínu dodání, žádné zálohy předem, a to včetně poradenství a komplexního zajištění on-line marketingu. Dosáhněte svých cílů rychleji, levněji a bez rizika s Web & IT solution.
 
Freecoin.cz

Freecoin.cz

Prodávejte a nakupujte kryptoměny rychle a bezstarostně z pohodlí vašeho domova! FreeCoin je platforma, která umožňuje snadné transakce kryptoměn v příjemném uživatelském prostředí, které je kompletně v češtině.
 
Kosikdarkovy.cz

Kosikdarkovy.cz

Výroba a prodej dárkových košů, balíčků, dortů z ručníku, dárků z plen i pro naše nejmenší. Možno zakoupení u nás Eshopu. Sestavení i dle Vaší představy.
 
Svět gentlemana

Svět gentlemana

Internetový obchod Svetgentlemana.cz se orientuje na kvalitní pánské kožené doplňky. V našem sortimentu najdete kvalitní kožené peněženky, opasky známých výrobců, elegantní aktovky a mnoho dalšího. Navštivte nás na našich stránkách a nechte se inspirovat.