Hlavní strana Ostatní Tábořiště U Včelky

Tábořiště U Včelky

Tábořiště U Včelky je přírodní tábořiště přímo u řeky Ohře, které se nachází nedaleko obce Perštejn v malebné krajině Doupovských hor a od perštejnského nádraží asi 200 m. Je přístupný jak z vody, tak ze souše. Nabízíme občerstvení, koupaní v řece, ubytovaní v chatce a karavanech a místa na stany. Vhodné pro rodiny s dětmi, cyklisty, vodáky a rybáře.. pro děti sítky na chytání rybiček.... Přijďte se k nám jen tak podívat a odpočinout nebo se můžete ubytovat.

Tábořiště U Včelky
www.taboristeuvcelky.cz

Klíčová slova
Ohře, kemp u řeky Ohře, kemp u Ohře, stanování u Ohře, tábořiště u Ohře, ubytování u Ohře, vodácké tábořiště u Ohře, ubytování v chatce, ubytování v chatce u Ohře, přírodní tábořiště ,přírodní tábořiště u Ohře, ke

Tábořiště U Včelky

Podobné weby

Ehnojiva.cz - trávníková hnojiva, osiva a směsi

Ehnojiva.cz - trávníková hnojiva, osiva a směsi

Specialista na hnojiva. Prodejna Praha o rozloze 2000 m2. Většina produktů skladem na eshopu odesíláme okamžitě. Největší distributor Travin v ČR. Produkty pro profesionální i hobby zahradníky.
 
Kryty na mobil, tablety i MacBooky na Mobil-cz.cz

Kryty na mobil, tablety i MacBooky na Mobil-cz.cz

Internetový obchod Mobil-cz nabízí široký sortiment produktů jako je pouzdro na mobil, pouzdro na tablet, mobilní příslušenství, macbook příslušenství či apple watch.
 
Pizza Hned

Pizza Hned

Online objednávka pizzy a jídla s rozvozem po Praze.
 
Autopůjčovna Litoměřice

Autopůjčovna Litoměřice

Nejlevnější půjčení a pronájem osobních vozidel, užitkových vozidel, přívěsů. Autopůjčovna Litoměřice, Most, Chomutov, Teplice, Děčín, Lovosice, Žatec.
 
Nejen kůže

Nejen kůže

V naší kompletně vybavené šicí dílně se věnujeme zakázkové výrobě kožených a textilních doplňků do kanceláří, penzionů,salonů a domácností.