Hlavní strana Ostatní Úklid a čištění

Úklid a čištění

Po špatných zkušenostech s plísněmi pro nás byla důležitá prevence. Na odstranění plísně všem doporučuji řešení s nátěrem proti plísni LSG. Nemůžete se zbavit plísně? Vsaďte na revoluční novinky nátěr proti plísní LSG. Vrací se plíseň stále znova a znova? Slyšeli jste o nátěru LSG?

Úklid a čištění
stratosfer.eu/

Klíčová slova
Čistenie fasád, umývanie strešných okien, práca vo výškach, čistenie kobercov, čistenie kobercov strojovou metódou

Úklid a čištění

Podobné weby

Depilace Brno

Depilace Brno

Vážené zákaznice a zákazníci, mé jméno je Lucie a od roku 2013 působím jako kosmetička a vizážistka. Naše studio sídlí v Kuřimi u Brna a zaměřujeme se na orientální depilaci cukrovou pastou celého těla. V dnešní době jsou depilace naprosto...
 
Malování, tapetování a nátěry

Malování, tapetování a nátěry

Nabízíme malby, nátěry, tapetářské práce a další služby. Vneste do domu příjemné, čisté a harmonické tóny. Používáme profesionální nástroje i vybavení a vždy zdravotně nazávadné barvy.
 
Pizza Volary

Pizza Volary

Pizza Volary nabízí nejkvalitnější pizzu v širokém okolí včetně rozvozu. Pizza Volary je rodinný podnik. Rodina Kadleců dbá na nejvyšší kvalitu poskytovaných služeb.
 
Thajské masáže

Thajské masáže

Nabízíme tradiční thajské masáže v Praze. Na výběr mnoho druhů thajských masáží. Profesionální přístup a vysoká úroveň. Využijte naši výhodnou nabídku.
 
Pronájem vysokozdvižných plošin Třeboňsko

Pronájem vysokozdvižných plošin Třeboňsko

Nabízíme výškové práce a pronájem plošiny s maximální pracovní výškou 30m. Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes, rádi Vám zašleme podrobnosti naší práce.