Hlavní strana Stavebnictví Dřevostavby na klíč

Dřevostavby na klíč

Dodáváme montované domy, které jsou vysoce tepelně izolované a proto disponují nízkými náklady na vytápění. Předností námi dodávaných domů je velmi krátká doba realizace - jen asi 6 měsíců, maximálně efektivní využití plochy pozemku a možnost okamžitého nastěhování do stavby. Dokážeme Vám, že bydlet můžete rychle, kvalitně, šetrně a levně. Vyberte si dřevostavbu na míru nebo se inspirujte jedním z našich typizovaných montovaných domů v našem katalogu formou dřevostavby na klíč. Našim klientům nabízíme také komplexní služby v oblasti screeningu pozemku, projektování, řešení stavebního povolení, kolaudace a mnohé další související úkony až po dodávku na klíč. Jsme schopni zajistit Vám i výhodné financování.

Dřevostavby na klíč
https://www.avanta.cz/

Klíčová slova
dřevostavby, dřevostavby na klíč, brno, avanta

Dřevostavby na klíč

Podobné weby

Montovaný systém dřevostaveb

Montovaný systém dřevostaveb

Dodáváme montované domy, které jsou vysoce tepelně izolované a proto disponují nízkými náklady na vytápění. Předností námi dodávaných domů je velmi krátká doba realizace - jen asi 6 měsíců, maximálně efektivní využití plochy pozemku a možnost...
 
REKMA - Trading – opravy silnic a řezání asfaltu

REKMA - Trading – opravy silnic a řezání asfaltu

Zajišťujeme opravy a údržbu silnic, dálnic a mostů. Specializujeme se na studený asfalt, řezání asfaltu a elastické mostní závěry. Prodlužujeme životnost povrchů a máme mezinárodní působnost. Vše pro opravy a údržbu silnic, dálnic, letišť a mostů.
 
KB - BLOK systém – betonové tvarovky pro modulové zdění

KB - BLOK systém – betonové tvarovky pro modulové zdění

Jsme výrobcem a dodavatelem betonových tvarovek pro široké spektrum využití. Nabízíme betonové tvarovky pro modulové zdění, betonové tvarovky na ploty či obkladové tvarovky. Využijte naši nabídku betonových stavebních prvků.
 
Dřevěné podlahy

Dřevěné podlahy

Nabízíme široké portfolio dřevěných podlah. Cílem webu je dlouhodobě nabízet dřevěné podlahy (nově i vinylové), které jsou svoji cenou v dané kvalitě níže oproti běžné konkurenci.
 
EFAFLEX – rychloběžná vrata a periferní zařízení

EFAFLEX – rychloběžná vrata a periferní zařízení

Naše společnost se věnuje výrobě a prodeji rychloběžných průmyslových vrat. Součástí naší nabídky jsou také periferní zařízení pro vrata, kupříkladu laserový skener či světelná mříž. Pořiďte si rychloběžná vrata od předního výrobce.