Hlavní strana Služby Café Buddha

Café Buddha

Autentická thajská kuchyně v centru Vinohrad a Vršovic, Prahy. Jídlo u nás vaří thajští a asijští kuchaři podle tradičních receptů z nejlepších čerstvých surovin, které denně nakupujeme na farmářských trzích.

Café Buddha
https://cafebuddha.cz/

Klíčová slova
thajská restaurace, degustační menu, kurzy vaření, kurz sushi, sofia smith, štěpán návrat, cafe buddha norska, cafe buddha balbinova, poledni menu, praha 2, praha 10, balbínova 19, norská 14, luxusní restaurace, thajské nudle, pad thai, kreve

Café Buddha

Podobné weby

Pavel Jandus - Tapetářské práce

Pavel Jandus - Tapetářské práce

Tapetářské práce provádím s více než 25-letou praxí a tapetářské práce jsou mojí hlavní specializací. Tapetuji všemi dostupnými druhy tapet, jako tapety vliesové, tapety vynilové, tapety papírové, tapety přetíratelné, fototapety. Tapetářské práce...
 
Likvidace firem

Likvidace firem

Je Vaše firma v problémech nebo Vás již nenaplňuje? Převezmeme Vaši společnost a legálně ji zlikvidujeme. S námi Váš problém vyřešíte rychle a efektivně.
 
Pavel Vaculík – instalatérství Brno

Pavel Vaculík – instalatérství Brno

Provádím montáže a opravy v oborech topenářství, instalatérství a plynoinstalace v Brně. Zajišťuji řešení havarijních situací, rekonstrukční práce či instalace potřebných zařízení. Využijte služeb zkušeného profesionála v oboru topenářství.
 
TAVOČER s.r.o. – obalový materiál a stěhování Praha

TAVOČER s.r.o. – obalový materiál a stěhování Praha

Naše společnost TAVOČER s.r.o. zajišťuje stěhování v Praze, po ČR i do zahraničí. Součástí našich služeb je také maloobchodní i velkoobchodní prodej obalového materiálu. Využijte služby naší autodopravy v Praze.
 
Opravy praček Praha

Opravy praček Praha

Nabízíme veškeré opravy praček v Praze téměř všech značek. Poskytujeme kompletní servis. 99% oprav provádíme v bytě zákazníka. Mame individuálně a maximální péčlívy přistup ke každé zakázce. Naše priority jsou potřeby zákazníka.