Hlavní strana Zvířata Farma Bojov – ustájení koní nedaleko od Prahy

Farma Bojov – ustájení koní nedaleko od Prahy

Provozujeme koňskou Farmu Bojov nedaleko od Prahy. Nabízíme možnost ustájení koní se zajištěním potřebné péče. Součástí našich služeb jsou i vyjížďky na koních či jezdecké kurzy. Využijte nabídku ustájení koní s odpovídající péčí.

Farma Bojov – ustájení koní nedaleko od Prahy
www.kone-vyjizdky-ustajeni.cz

Klíčová slova
Jízdárny a ranče Čisovice, jízdy na koních, ustájení koní, výcvik koní

Farma Bojov – ustájení koní nedaleko od Prahy

Podobné weby

Lachtan forsterův

Lachtan forsterův

Znáte čeleď lachtanovití? Víte, kdo všechno tam patří? Jak vypadají? Zavítejte na tyto stránky a dozvíte se o nich mnoho zajímavostí, a najdete zde podrobnou charakteristiku druhu Lachtan forsterův.
 
Lemur širokonosý

Lemur širokonosý

Ze všech ostatních druhů lemurů je Lemur širokonosý ten nejméně početný a jejich stav dále klesá. I proto jsou klasifikováni jako kriticky ohrožení. Další zajímavé informace o Lemuru širokonosém naleznete zde na webu.
 
Charza žlutohrdlá

Charza žlutohrdlá

Charza žlutohrdlá patří mezi všežravce. Její strava se liší podle místa výskytu a sezóny. Konzumuje drobné savce (veverky, zajíce, myši, další hlodavce), ptáky, hmyz, ořechy i ovoce. Na rozdíl od dalších kunovitých, kuna charza nejí mršiny. Jejím velmi...
 
Sifaka černohlavý

Sifaka černohlavý

Podrobný popis zvířecího druhu Sifaka černohlavý. Netradiční poloopice čeledi indriovití. Spoustu zajímavých informací, včetně pestré obrazové galerie tohoto primáta najdete zde na stránce.
 
Tchoř černonohý

Tchoř černonohý

Tchoř černonohý je charakteristický svou noční aktivitou. Obývá prérie, křoviny a nory psounů (psů prériových). Vykazuje poměrně dobrý zrak, čich i sluch. Žije poměrně osamoceným životem, výjimku tvoří období rozmnožování.