Hlavní strana Ostatní Lostrooms - Prague Escape Games

Lostrooms - Prague Escape Games

Tým 2-4 lidí je uzamčen v místnosti a pomoci vyřešení různých úkolů se musí z něj dostat ven za 60 minut. Lostrooms je největší síti únikových her v Praze s 9 unikátními příběhy. Na pobočce Mečislavova 18 jsou 2 místnosti: Advokát a Zpátky do Školy. Úniková hra "Advokát": Na první pohled se náhodné setkání s důvěryhodným spolucestujícím může zdát v pořádku. Ale co si má člověk počít tehdy, když zjistí, že jeho nový známý se ve skutečnosti vydává za někoho úplně jiného, než o sobě říká? Jeho zpočátku nevinná prosba Vás vtáhne do děje detektivního příběhu obestřeného záhadou. Úniková hra "Zpátky do Školy": Končí školní rok, vy ale ještě nemáte všechny známky! Abyste získali vysvědčení a nezůstali tu další rok, musíte ukončit 4 zbylé předměty. Hodina končí za 60 minut!

Lostrooms - Prague Escape Games
https://lostrooms.cz

Klíčová slova
escape games, únikové hry, escape místnosti, únikové místnosti

Lostrooms - Prague Escape Games

Podobné weby

BlogSvětovéZboží.cz - Beauty blog pro ženy a dívky

BlogSvětovéZboží.cz - Beauty blog pro ženy a dívky

Beauty blog pro ženy a dívky SvětovéZboží přináší vždy aktuální informace ze světa módy. Přečtěte si u nás o výběru vhodného oblečení, módních trendech a mnoho dalšího.
 
PaperMax.cz - dodavatel do Vaší kanceláře

PaperMax.cz - dodavatel do Vaší kanceláře

PaperMax.cz nabízíme k prodeji sortiment každodenní potřeby ať do Vaší kanceláře, tak i k Vám domů! Doprava nad 1 000 Kč zdarma a výhodné ceny. Vybavte si Vaší kancelář na jednom místě.
 
Školní batohy a aktovky Ars Una

Školní batohy a aktovky Ars Una

Skolni-shop.cz nabízí kvalitní aktovky pro prvňáky, školní batohy, studentské batohy a další školní potřeby. Velký výběr motivů jako například Lamborghini, Koně, Kočky a spousta dalších.
 
Prodejní stánky

Prodejní stánky

Prodej kvalitních ocelových stánků s rychlým rozložením do 1 min. Použitelné jako párty stan, prodejní stánek, altán. V rozměrech 2x2m, 2,5x2,5m, 3x3m, 3x4,5m, 3x6m.
 
Zdravotnické přístroje

Zdravotnické přístroje

Sháníte lékařské a zdravotnické přístroje, dezinfekce a dezinfekční prostředky za dostupné ceny? Provozujeme internetový obchod (eshop, e-shop) se zdravotnickou technikou a materiálem SZO.cz