Hlavní strana Počítače a elektronika Software VIPzakazka.com

VIPzakazka.com

Pokud hledáte vývojáře pro Váš projekt, již nehledejte. Jste tu na správné adrese. Nabízíme komplexní vývoj mobilních aplikací pro systémy iOS a Android. V pohodě Vám vytvoříme jakýkoliv web nebo webovou aplikaci. Ani účetnictví, marketing, copywriting a grafika nám není cizí. Jsme prostě skvělí, kontaktujte nás.

VIPzakazka.com
https://cs.vipzakazka.com

Klíčová slova
vývoj, copywriting, zakázka, vip, css, html, android, ios, java, php, web, aplikace, účetnictví, grafika, marketing

VIPzakazka.com

Podobné weby

Reservatic

Reservatic

Objednávkový systém Reservatic slouží k propagaci vašich služeb. Díky aplikaci získáte informace o produktech. Reservatic představuje kompletní správu rezervací klientů. Reservatic - databáze všech kontaktů.
 
WEXBO.com

WEXBO.com

WEXBO.com je redakční systém na vytvoření svých vlastních webových stránek a internetových obchodů, kde si můžete vyzkoušet 15 denní testovací provoz přímo na stránkách wexbo.com, se všemi funkcemi a doplňky zcela zdarma.
 
Pokladní systémy DATONA

Pokladní systémy DATONA

Pokladní systémy DATONA jsou výkonné a spolehlivé řešení pro potraviny, lahůdky, cukrárny, kavárny, vinárny, obchodny s hračkami, textilem, drogerie, zlatnictví, květinářství, řeznictví, ovoce a zeleninu ale i restaurace a hotely. Pokladní systémy...
 
MiCoS SOFTWARE s.r.o.

MiCoS SOFTWARE s.r.o.

Vývoj informačních systémů v oblasti evidence výpočetní techniky a ostatního majetku, kontrola činnosti zaměstnanců na PC, správa požadavků a úkolů.
 
Faktura program AdmWin

Faktura program AdmWin

Faktura program AdmWin je součástí ekonomického software pro menší firmy. Kromě fakturace, skladů, objednávek, zakázek, poptávek, nabídek, dlouhodobého majetku a knihy jízd obsahuje i personalistiku a mzdy. Software pro eshop. Provádíme jejich...