Hlavní strana Ostatní JSV Exekutivní Osobní Asistentka

JSV Exekutivní Osobní Asistentka

Nabízíme služby Osobní asistentky, mezinárodně. Poskytujeme komplexní administrativní a asistentskou podporu firmám, CEO, Investorům, Developerským společnostem, Start-Up projektům, Finančním konzultantům, Poslancům, a podnikatelům. Služba je postavena na principu najmutí si Osobní Asistentky na částečný úvazek, ad hoc úkoly, pružné a flexibilní s profesními zkušenostmi a znalostí jazyků. Komunikujeme více než 38-mi světovými jazyky, Překlady a Tlumočení, Lokalizace webových stránek a software. Osobní Asistentky jsou Vám plně k Vašim službám. Založeno konec roku 2009. Služby: • Administrativní & Sekretářské & Obchodní služby • Virtuální & Online & Osobní asistentka & Mezinárodní cestovní asistentka • Překladatelství & Tlumočení & Konferenční simultánní tlumočení • Facility Management & Family Office & Finanční konzultace • Wealth Management & Účetnictví a daně • Time Management & Task Management • Přesídlení a relokace & Concierge & Lifestyle & Poradenství • Visa & Trvalé pobyty, Modrá & Zelená karta

JSV Exekutivní Osobní Asistentka
www.internationalassistant.eu

Klíčová slova
Osobní asistentka, virtuální asitentka,

JSV Exekutivní Osobní Asistentka

Podobné weby

Jak získat zpátky ex

Jak získat zpátky ex

Jak získat zpátky EX? V e-knize „Jak získat zpátky EX s pomocí jednoduchých sms“ objevíte systém, jako krok-za-krokem získat zpět vaši ztracenou lásku díky magickým SMS.
 
Ubytování Písek - Hotel Buly

Ubytování Písek - Hotel Buly

Hotel Buly nabízí ubytování v klidné části Písku, nedaleko historického centra. V blízkosti hotelu naleznete tenisový a fotbalový areál, desítky kilometrů cyklostezek a další sportoviště.
 
Realizace občanských staveb KVS stavební

Realizace občanských staveb KVS stavební

Společnost KVS stavební, s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 2009. Společnost byla založena odborníky s dlouholetými zkušenostmi v oblasti pozemních a vodohospodářských staveb.
 
Astro články, horoskopy, věštkyně a kartářky

Astro články, horoskopy, věštkyně a kartářky

Denní, týdenní i měsíční horoskopy, naleznete zde také čínský a partnerský horoskop. Astro články z oblasti astrologie, esoteriky, záhad atd. Poradit Vám u nás mohou zkušené věštkyně a kartářky.
 
Instalace digitálních antén a satelitů

Instalace digitálních antén a satelitů

Provádíme výstavbu, opravy a rekonstrukce společných a individuálních televizních antén pro pozemní a satelitní digitální vysílání. Posuzujeme projekty, vypracujeme cenové nabídky, měření signálu s vyhotovením měřících protokolů.