Hlavní strana Dům, byt a zahrada Setes - těsnící materiály

Setes - těsnící materiály

Zaměřujeme se na výrobu těsnění z pryží a jiných materiálů i na vysekávaní všech plochých materiálů obecně. Prodáváme také pryžové desky a fólie, gumové profily, průchodky a další pryžové produkty. Těsnění a výseky vyrábíme nejen z pryže, ale i z jiných materiálů, dle potřeby (těsnící papíry, plasty, teflony, textily, filc, kůže aj.). Těsnění či výseky vyrobíme přesně podle Vašeho zadání, buď dle technického výkresu, vzorku či zadaných rozměrů. Dle použití Vám pomůžeme zvolit nejvhodnější materiál.

Setes - těsnící materiály
https://www.setes.cz/

Klíčová slova
Odhlučňovací materiál,těsnění, gumové těsnění, pryžové těsnění, výseky,,Vlastimil Kaňa - Setes

Setes - těsnící materiály

Podobné weby

Podlahy Ostrava

Podlahy Ostrava

Podlahy Ostrava - moderní a elegantní podlahy na míru pokládáme na celém Ostravsku. Kompletní dodávky, rekonstrukce a renovace parket, pokládky linolea a koberců a plovoucích podlah. Podlahy Ostrava, vyzkoušejte si nás.
 
Anhydritové podlahy, lité podlahy

Anhydritové podlahy, lité podlahy

Vyrábíme lité podlahy, neboli anhydritové podlahy. Tvorba lité podlahy netrvá ani jeden den a již druhý den lze po lité podlaze chodit a čtyřech dnech plně zatížit. Podlahy dovezeme a umícháme přesné množství po celé ČR díky vozidlu TransMix.
 
Luxusní švýcarské příbory SOLA

Luxusní švýcarské příbory SOLA

Příbory značky SOLA se prodávají na celém světě. Jedí nimi lidé v renomovaných restauracích, v letadlech a také na výletních lodích. Jsou známé svým originálním designem a precizním opracováním hran. K jejich výrobě se používá kvalitní nerezová ocel....
 
Malířské práce Praha, malování bytů

Malířské práce Praha, malování bytů

Malíři působící v Praze a okolí nabízejí malířské, natěračské a stavební práce. Malování pokojů, bytů, míchání barev, tapetování, malování oken, dveří, radiátorů, zárubní, rekonstrukce bytů, nátěry fasády, štukování, stěrky.
 
AZ EKOTHERM - eurookna, špaletová okna, zimní zahrady

AZ EKOTHERM - eurookna, špaletová okna, zimní zahrady

V roce 1999 AZ EKOTHERM zahájila vlastní výrobu dřevěných eurooken a oblasti tradiční dřevařské výroby v Šumperku. Sortiment se rychle rozšiřoval o vchodové dveře a zimní zahrady. Kvalitu produktů společnosti AZ EKOTHERM prokázalo získání certifikátu...