Hlavní strana Cestování Gargano Itálie

Gargano Itálie

Gargano je nejoblíbenější prázdninová oblast v Itálii. Je zde nedočená příroda, kříštálové moře a stabilní teplé počasí. Gargano má četné pískové pláže,které lákají k opalování a krásná příroda k příjemným procházkám. Pojeďte do Gargana s námi!

Gargano Itálie
https://www.valek-tour.com/leto/katalog/gargano.html

Klíčová slova
gargano, gargano Itálie

Gargano Itálie

Podobné weby

Park Dobratsch – Rakousko

Park Dobratsch – Rakousko

V jižní části Rakouska se nachází přírodní park Dobratsch, který se může pochlubit nádhernou malebnou krajinou. V parku jsou termální lázně a další lákadla, z nichž si mohou turisté vybírat. Pro další informace o tomto parku navštivte náš web.
 
Rekreační středisko Husárna

Rekreační středisko Husárna

Stále volné chatky i apartmány. Nabízíme ubytování v chatách, penzionu na břehu Orlické přehrady úplně na samotě v lese s možností stravování ve vlastní restauraci. Možnost snídaní, polopenze a celé penze za přijatelné ceny.
 
Woliňský národní park – Polsko

Woliňský národní park – Polsko

Na polském ostrově Wolin se rozkládá Woliňský národní park, který je se svou rozlohou přes 5000 hektarů největším parkem Polska.
 
Narewský národní park – Polsko

Narewský národní park – Polsko

Podél řeky Narew na severovýchodě Polska se rozkládá Narewský národní park. Jsou v něm vybudovány lávky pro turisty, po kterých se lidé dostanou suchou nohou až doprostřed bažinaté krajiny. Pokud by jste chtěli tento park navštívit, tak na našich...
 
Biebrzanský národní park – Polsko

Biebrzanský národní park – Polsko

Největší bažinatá oblast v Evropě se nachází v Biebrzanském národním parku v Polsku. Pokud by jste chtěli navštívit tento park, tak vám doporučujeme podívat se na naše webové stránky, kde se dozvíte další informace o tomto nádherném a člověkem...