Hlavní strana Vzdělání EDUCADO Solutions s.r.o.

EDUCADO Solutions s.r.o.

Blog a články o tématech spojených s životopisy, strukturovanými životopisy, pohovory, přijímacími pohovory, motivačnimi a průvodními dopisy a vzděláním.

EDUCADO Solutions s.r.o.
https://educado.cz/

Klíčová slova
průvodní dopis, motivace zaměstnanců, motivační dopis v angličtině, pracovní pohovor, životopis vzor word, psychologie prodeje, online životopis

EDUCADO Solutions s.r.o.

Podobné weby

Řidičské oprávnění C+E, autoškola Bittner

Řidičské oprávnění C+E, autoškola Bittner

Autoškola Bittner poskytuje akreditovaný výcvik žadatelů o řidičský průkaz skupiny B, C, C + E. Specializujeme se na výcvik řidičů mezinárodní kamionové dopravy, školení řidičů ADR - přeprava nebezpečných látek, získaní profesního průkazu, rekvalifikace.
 
Tankred Galilejský

Tankred Galilejský

Tankred Galilejský si vydobyl slávu během první křížové výpravy a později získal i titul knížete z Galileje.
 
Šagrat Al Durr – sultán

Šagrat Al Durr – sultán

Šagrat Al Durr byla významnou panovnicí Egypta ve 13. století. Úspěšně odvrátila útok křižáckých vojsk a jako jediná žena užívala titul sultána. Pokud se chcete dozvědět více z této zajímavé historie Egypta, tak navštivte naše webové stránky.
 
Antiochie

Antiochie

Roku 1098 dobyl Bohemund z Tarentu Antiochii a založil zde své Antiochijské knížectví. Byl to výsledek první křížové výpravy, kdy křižácká vojska dobývala jedno město za druhým. Pokud se chcete dozvědět více o Antiochii a křížových výpravách, tak...
 
Výtvarné kurzy Brno

Výtvarné kurzy Brno

Kurz malby, kurz kresby, figurální malba - kresba, výuka malby a olejomalby, nebo přípravný kurz na přijímací zkoušky na uměleckou školu. Nejen to najdete na našem webu Výtvarné kurzy Brno.