Hlavní strana Služby BOZP Opava - pobočka Extéria

BOZP Opava - pobočka Extéria

Extéria s pobočkou v Opavě zajistí odborné poradenství v BOZP a PO, tedy bezpečnosti a požární ochrany, provede školení, kontroly hasících přístrojů, revize, ale i může zastupovat při jednání a kontrolách.

BOZP Opava - pobočka Extéria
www.opavabozp.cz

Klíčová slova
opava bozp, bezpečnost práce, extéria

BOZP Opava - pobočka Extéria

Podobné weby

FunGate.cz

FunGate.cz

FunGate.cz je tvá brána do světa zábavy. Zde najdeš vtipné obrázky, videa, gify, online hry, zajímavosti, rekordy, vtipy a další tuny zábavy.
 
Reference na firmu Extéria s.r.o.

Reference na firmu Extéria s.r.o.

Firma Extéria má bohaté reference a dobré recenze od řady svých klientů, kterým poskytuje služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Extéria s.r.o. má přes 4000 smluvních klientů a jejich počet stále roste.
 
Firma Extéria s.r.o.

Firma Extéria s.r.o.

Firma Extéria s.r.o. působí v celé České republice a poskytuje služby v oblasti bezpečnosti práce BOZP a požární ochrany PO u právnických osob a podnikajících fyzických osob OSVČ. Extéria je rovněž petentovanou franšízou.
 
Jeřáby Bruntál, Krnov, Opava

Jeřáby Bruntál, Krnov, Opava

Práce s jeřáby, plošinami, bagry. Jeřábnické práce, prořezy a kácení stromů, zemní a výkopové práce jak v Bruntále, krnově, Opavě i celé ČR. Provádíme práce s jeřáby AD08, AD20, AD28, plošinami MP13, MP20, MP27, nákladními vozy a práce s...
 
DAVRA GROUP, s.r.o.

DAVRA GROUP, s.r.o.

Davragroup – chráněná dílna a poskytovatel náhradního plnění. Zaměstnáváme cca 60 pracovníků, přičemž převážnou většinu tvoří osoby zdravotně postižené. Jsme tedy oprávněným poskytovatelem náhradního plnění.