Hlavní strana Cestování Inter hostel Liberec

Inter hostel Liberec

Levné ubytování nemusí být vždy ubytovna! Nabízíme levné a zároveň kvalitní ubytování v Inter hostelu v Liberci. Naše cena se neodráží na kvalitě. Především dbáme na spokojenost klientů a to od základu. Setkáte se zde s proškoleným a vždy usměvavým personálem. INTER hostel Liberec nabízí komfortní a cenově dostupné ubytování v Liberci pro širokou škálu návštěvníků. Ať už jste nezávislí cestovatelé, skupina přátel, firemní zaměstnanci, rodina s dětmi, sportovní kolektiv nebo studenti, je naše ubytování v Liberci s příjemnou atmosférou určeno právě Vám! Hotel - INTER hostel Liberec představuje moderní, přesto levné, ubytování typu hotel či penzion. Areál INTER hostelu Liberec se nachází nedaleko centra města Liberec. Hostel je situován v klidné čtvrti Starý Harcov v blízkosti Liberecké přehrady. Centrum města Liberec se nachází v pěší vzdálenosti od hostelu - cca 15min procházkové chůze. Samozřejmě lze využít i MHD, jehož zastávka je nedaleko hostelu a které Vás pohodlně dopraví z Vašeho ubytování do většiny turistických zajímavostí, jenž Liberec nabízí - ZOO, botanická zahrada, Ještěd, Babylon, iQLANDIA, Liberecká radnice, Severočeské muzeum, Liberecká galerie v městských lázních či Bedřichov – Jizerské hory. Za špatného počasí je možné vyrazit do některého z nákupních center jako například Forum, Nisa nebo Nákupní centrum Géčko.

Inter hostel Liberec
www.interhostel.cz

Klíčová slova
ubytování Liberec, levné ubytování Liberec, hostel Liberec, hotel Liberec, penzion Liberec, pension Liberec, ubytování

Inter hostel Liberec

Podobné weby

Norský národní park Lierne

Norský národní park Lierne

Norský národní park Lierne se může pochlubit nádhernou krajinou, kde je spousta říčních systému, které ústí do Baltského a Norského moře. V parku se vyskytují nejrůznější druhy fauny a flory, přizpůsobené zdejším podmínkám. Další informace naleznete na...
 
Brela ubytování Makarská

Brela ubytování Makarská

Perfektní dovolené v apartmánech u Jadranu. Brela je klidné letovisko na začátku Makarské riviéry. Apartmány Maček Vám nabídnou tu pravou dovolenou plnou klidu a relaxace.
 
Ubytování Nové Město na Moravě

Ubytování Nové Město na Moravě

Hotel „U Loubů“ se nachází v Obci Tři Studně kousek od Nového Města na Moravě na Vysočině. Ubytovací kapacita je 50 lůžek. Krom ubytování a restaurace zde najdete bazén, letní kino, fitness a coffee bar.
 
Ubytování v penzionu: Lipová Lázně – Horní Lipová

Ubytování v penzionu: Lipová Lázně – Horní Lipová

Hledáte pohodlné ubytování v Jeseníkách? Penzion U rybníčku nabízí komfortní ubytování v různě velkých pokojích a studiích – od dvoulůžkových pokojů až po větší studia pro 4-5 osob. Penzion leží v srdci Jeseníků, v klidné části obce Lipová lázně, v...
 
Penzion Valtice

Penzion Valtice

Hledáte ubytování na Jižní Moravě v krásném prostředí a za příznivou cenu? Ubytování v Lednicko-Valteckém areálu? Ubytování ve Valticích? Penzion PRINZ je tu pro Vás s kvalitními službami za příznivou cenu. Ideální místo pro Vaši dovolenou.