Hlavní strana Zvířata Teju pruhovaný

Teju pruhovaný

Tupinambis (Teju) je rod ještěrů z čeledi Teiidae (Tejovití). Dorůstají délky 110 - 140 cm a obývají jihoamerický kontinent. Spousty dalších informací o Tejovitých a také o konkrétním druhu Teju pruhovaný zde na webu.

Teju pruhovaný
https://tejupruhovany.weebly.com/

Klíčová slova
ještěr,teju,pruhovaný

Teju pruhovaný

Podobné weby

Lelkoun soví

Lelkoun soví

Lelkoun soví je původem z Austrálie. Vyskytuje se po celé australské pevnině a v Tasmánii. Díky svému nočnímu způsobu života a podobnému zbarvení je zaměňován se sovami.
 
Labet.cz – chovatelské potřeby

Labet.cz – chovatelské potřeby

Labet.cz - unikátní eshop s potřebami pro domácí mazlíčky, pro členy rodiny. Klademe důraz na kvalitu a design výrobků, na špičkové služby a vynikající ceny.
 
Arassari zlatolící

Arassari zlatolící

Víte, jak vypadá Arassari zlatolící (Selenidera culik), velice zajímavý pták z čeledi tukanovitých? Chcete-li se na něj podívat a zjistit o něm řadu zajímavých informací, zavítejte na tento web.
 
Sylfa fialovoocasá

Sylfa fialovoocasá

Kolibříci jsou úžasní ptáci. Dokáží nás fascinovat jak svým krásným vzhledem, tak svými fantastickými "sportovními" výkony. Víte, že dokáží mávnout křídly až 90x za vteřinu? Víte, jak vysoký mají přitom tep? Přečtěte si zajímavosti ze života...
 
Luskoun krátkoocasý

Luskoun krátkoocasý

Mravenečník, který má šupiny..Že je to nesmysl? Ne tak zcela. Možná jste si jej pouze spletli se zvířátkem, jehož pravý název je Luskoun. Na tomto webu najdete spoustu informací o těchto zajímavých stvořeních. O Luskounech obecně i o druhu s názvem...