Hlavní strana Stavebnictví KVK Technology s.r.o.

KVK Technology s.r.o.

KVK Technology je kovoobráběcí firma zaměřující se na obrábění kovů, CNC obrábění, frézování, soustružení, svařování kovů, svařování plastů, kovových slitin a další svářečské práce. Díky těmto kovoobráběcím pracím nabízí i zámečnické práce, výrobu a montáž konstrukcí a různé renovace techniky.

KVK Technology s.r.o.
https://kvktechnology.cz/

Klíčová slova
obrábění kovů, CNC obrábění, frézování, soustružení, svařování kovů, svařování plastů, svařování kovových slitin, svářečské práce, zámečnické práce, výroba a montáže konstrukcí, renovace techniky

KVK Technology s.r.o.

Podobné weby

STROJNÍ OMÍTKY ROSA

STROJNÍ OMÍTKY ROSA

Provádíme výstavbu rodinných domů. Dále nabízíme kompletní dodávku vnitřních a vnějších strojních omítek, fasády, zateplení domů, rekonstrukce staveb v Jižních čechách - České Budějovice.
 
Sruby 123

Sruby 123

Již od roku 1992 jsme specialisty v oboru dřevostaveb. Spolehnout se na nás můžete s realizací vašeho projektu kanadského srubu. Přijďte se k nám poradit nebo naplánovat stavbu, velmi rádi vám poradíme s výběrem a péčí o srub. Sruby jsou nejen velmi...
 
GABIONY TOMIS s.r.o.

GABIONY TOMIS s.r.o.

Realizujeme gabiony, veškeré konstrukce z gabionů, gabion při úpravě toků, opěrné stěny, zajištění svahů, stěny, oplocení, obklady, atd.
 
Rekonstrukce bytů a bytových jader

Rekonstrukce bytů a bytových jader

Kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader a domů. Přestavby koupelen a interiérů. Působíme v Praze a středočeském kraji. Jsme sdružení zkušených a spolehlivých řemeslníků s působností – Kladno, Praha, Slaný, Beroun a přilehlé okolí.
 
Stavební firma - SVP Kladno

Stavební firma - SVP Kladno

Provádíme kompletní stavby na klíč včetně inženýrských prací a projektové dokumentace. Jsme schopni provést jakékoliv stavební práce, pro větší rozsah prací máme kvalitní spolupracovníky.