Hlavní strana Kultura a umění GalerieObrazy

GalerieObrazy

Portál GalerieObrazy.cz je unikátním webem v České republice a na Slovensku, který je zaměřen na podporu umění, především v malbě a fotografií. Spojuje tak autory, galerie a prodejce. Na portálu naleznete informace o jednotlivých výstavách, vernisážích a aukcích. Také na portálu najdete seznam uměleckých škol, institucí a seznam našich partnerů. V žádném případě není portál GalerieObrazy.cz internetovým obchodem. Základní myšlenkou portálu bylo podpořit umění - autory, prodejce a podpořit jejich propagaci zdarma. Nechceme přenést prodej z galerií na internetový obchod, ale cíleně podporovat jednotlivé galerie, prodejce a autory pomocí bezplatné propagace. Webový portál je připraven ve třech jazycích: čeština, slovenština a angličtina.

GalerieObrazy
https://galerieobrazy.cz/cz/

Klíčová slova
podpora umělců zdarma, umění

GalerieObrazy

Podobné weby

PDF knihy

PDF knihy

Stánky představují obsáhlou databázi elektonických knih - e-booků, které si můžete zdarma a bez registrace stáhnout. Všechny knihy jsou ve formátu PDF, najdete zde díla českých autorů jako je Karel Čapek nebo Vladislav Vančura, či cizích autorů,...
 
Filmová databáze

Filmová databáze

Filmové recenze a novinky v kinech online. Žebříčky (seznam) nejlepších hororů, pohádek a nejoblibenější filmy celkově. Jsme největší filmová databáze v ČR. Najdi si film o čemkoliv a zdarma bez nutnosti registrace.
 
kapela na svatbu a zábavu Falzet

kapela na svatbu a zábavu Falzet

FALZET je malá kapela na svatbu, rodinnou oslavu nebo na taneční zábavu. Hrajeme pro radost z hudby a pro potěšení našich posluchačů a tanečníků největší hity poprockové scény. Vyzkoušejte nás i vy - dopřejte si kvalitní kapelu na Vaši akci!
 
Galerie českého umění

Galerie českého umění

Galerie mladých profesionálních autorů i slavných jmen českých fotografů. Nákup přímo od samotných umělců bez provize placené galerii. Dobrá investice do kvalitního moderního umění.
 
Akademická malířka Helena Hrušková-Štefková, ateliérový prodej.

Akademická malířka Helena Hrušková-Štefková, ateliérový prodej.

Akademická malířka Helena Hrušková-Štefková, ateliérový prodej. Malba poeticky laděných obrazů, krajin, květinových zátiší, portrétů. Autorka většinou pracuje olejovými barvami na plátně, nebo používá pastel. Velikost obrazů je od nejmenších až po...