Hlavní strana Ostatní WIKYLAND

WIKYLAND

Hledáte skvělou zábavu a dobrodružství pro celou rodinu nebo chcete společně se svými dětmi zažít jen něco netradičního? Bude mít vaše dítě narozeniny či jinou příležitost k oslavě a chtěli byste mu ji uspořádat na místě, na které dlouho nezapomene? Nebo chcete svým dětem udělat zkrátka jen radost? Rodinné zábavní centrum WIKYLAND je správná odpověď na všechny předešlé otázky. Na ploše více než 3 000 m2 jsou vám (včetně dospělých) k dispozici trampolíny, tobogány, skluzavky, kolotoče, autíčka, rodeový býk, nafukovací atrakce, horolezecká stěna, dětská diskotéka s laser show, ale i restaurace, kavárna, dětský bar, pro ženy kosmetika a kadeřnictví či obchod plný hraček a specializované dětské obuvi. O vaše děti se profesionálně postará proškolený personál animátorů a vy si zatím můžete užít volný čas v klidové zóně kavárny či restaurace s přímým výhledem na vaše děti. Wi-Fi, bezbariérový přístup včetně výtahu a řada dalších výhod jsou u nás samozřejmostí a navíc vstupné platí jen ti, kdo chtějí být přímo na hrací ploše s dětmi. Ostatní prostory jsou přístupné ZDARMA. Pro vás a vaše děti máme otevřeno 7 dní v týdnu, vždy od 9:00 do 20:00 hodin. Neváhejte a přijďte prožít něco nového.

WIKYLAND
www.wikyland.cz

Klíčová slova
Děti, rodina, volný čas, zábava

WIKYLAND

Podobné weby

Zdravopro - zdravotní potřeby a pomůcky

Zdravopro - zdravotní potřeby a pomůcky

Zabýváme se výrobou gynekologických křesel, zdravotních lůžek, veterinárních stolů a další techniky. Prodáváme (vyrábíme) sortiment zdravotnických prostředků a pomůcek pro tělesně postižené a seniory.
 
Domácí bělení zubů - Simplesmile.cz

Domácí bělení zubů - Simplesmile.cz

V našem e-shopu si můžete zakoupit kvalitní a klinicky ověřené bělení zubů pro domácí použití. Prověřeno více jak 60. tisíci zákazníky po celém světě. Garance 100% spokojenosti.
 
Umělecké kovářství a zámečnictví Beran

Umělecké kovářství a zámečnictví Beran

Umělecké kovářství Beran vyrábí veškeré kované produkty, jako např. mříže, vrata, oplocení, nábytek, bytové doplňky a další. Dále také veškeré zámečnické výrobky s využitím moderních metod práce.
 
Muzeum hudby - obchod s deskami, LP, vinyly

Muzeum hudby - obchod s deskami, LP, vinyly

Muzeum, obchod se širokou nabídkou vinylů, gramofonových desek různých hudebních žánrů a stylů. Pořádání LP výstav. Inventář obsahuje více než milión vinylových titulů ze všech odvětví světové hudby.
 
1Filter s.r.o.

1Filter s.r.o.

Specializujeme se na výrobu vzduchových filtrů pro klimatizační systémy a větrání. Prioritou výrobků je jejich kvalita. Nabízíme kapsové a rámečkové filtry, Hepa filtry, filtrační média a hadice. Při výrobě respektujeme maximální dodržování ochrany...