Hlavní strana Zdraví Zdravé speciální potraviny

Zdravé speciální potraviny

Jsme malá rodinná firma podnikající v oboru lékárenství, zdravé výživy a výroby speciálních potravin. Dominantou je především včelí sortiment. V horské obci Čeladné v srdci Beskyd chováme včely. Zpracováváme med.

Zdravé speciální potraviny
www.medovinka.cz

Klíčová slova
lékárenství, zdravé výživy a výroby speciálních potravin, med,medovina,propolis,výrobky z medu,sirupy, kvalitní medovina, dr. Bojda, přírodní

Zdravé speciální potraviny

Podobné weby

Doplněk stravy Colafit

Doplněk stravy Colafit

Colafit - čistý krystalický bovinní kolagen lyofilizovaný, čistoty 99,9 %. Colafit udržuje klouby ve zdravém stavu. Kolagen účinně vyživuje a regeneruje kloubní chrupavky, šlachy, vazy a kosti.
 
vseprozdravi-tcm

vseprozdravi-tcm

Alternativní medicína a prodej výrobků pro zdraví od firem Li West, GREEN WORLD-produkty TCM, Goji Ramissio-kustovnice čínská, Ljapko-terapeutické aplikátory a válečky, Kyani-základní trojúhelník zdraví, Young Living 100% terapeutické esenciální oleje.
 
Depilace Sweet Epil

Depilace Sweet Epil

Specializované depilační studio Sweet Epil poskytuje depilace cukrovou pastou s Aloe Vera. Epilace je vhodná pro ženy i muže. Dlouhodobé a bezbolestné odstranění chloupků v podpaží, obličeji, depilace nohou, rukou.
 
Stomatologická ordinace Praha | Zubní klinika Lazurit

Stomatologická ordinace Praha | Zubní klinika Lazurit

Hledáte spolehlivou stomatologii Praha? Naše stomatologická klinika Lazurit nabízí profesionální a bezbolestnou péči v příjemném prostředí na Praze 6. Ordinační doba stomatologie je Po-Pá od 8:00 – 16:30 hod. Navštivte naši zubní ordinaci v Praze....
 
Domácí solná jeskyně Salin

Domácí solná jeskyně Salin

Solný aerosol vyčistí vzduch a vytvoří antimikrobiální,téměř sterilní prostředí. Odstraňuje i zápach po kouření.DOMÁCÍ SOLNÉ JESKYNĚ v sobě spojují jak zesílené mořské klima, tak léčebné účinky podzemních solných dolů.